פרויקט הקיימות הקולינרית של יקב הרי גליל חוזר בשיתוף נספרסו – עם ארוחת דתילישס ייחודית במסעדת 'מנרה'

הרי גליל – עשייה מקיימת, כזו שמשרתת גם את אוהבי היין, וגם את הסביבה והקהילה (צילום אסף קלרה)

קולינריה, קיימות, יין וקפה איכותיים

פרויקט הקיימות של יקב הרי גליל חוזר בפעם השלישית ברציפות, והפעם בשיתוף נספרסו. השנה, הפרויקט יתמקד בעיקר במסעדות מצפון הארץ, יחד עם יקב הרי הגליל הממוקם בקיבוץ יראון, הסגור למבקרים מכורח הנסיבות.
במסגרת הפרויקט, שפים מבטיחים ומסעדות במרכז הארץ יארחו שפים מובילים מהצפון וכן את יקב הרי גליל בין התאריכים 1-14 באפריל. לפרויקט שותפה נספרסו ישראל, לשילוב המתבקש בין קולינריה, קיימות, יין וקפה איכותיים.

דתילישס שותים הרי גליל (צילם Shauli Lendner)

קיימות בעין היהדות: אתגר שימוש בלחם אבוד למניעת ״בל תשחית״ במסעדת 'מנרה'

במסגרת שבוע הקיימות של יקב הרי גליל יתקיים ביום האחרון של הפרויקט, (יום א' 14.4.24) ערב חד פעמי במסעדת מנרה עם קהילת דתילישס.
בערב המיוחד, אליו חברה גם "נספרסו", יינתן דגש לקיימות בעין היהדות: אתגר שימוש בלחם אבוד למניעת "בל תשחית".

המסעדה תגיש תפריט ספיישלים מיוחד בסימן הקיימות, תוך שימוש במוטיבים של לחם אבוד לסוגיו – שישולב במגוון וריאציות וסגנונות שרקח שף המסעדה יובל פכלר, במיוחד לערב הזה.
את המנות ילווה כמובן מגוון יינות הדגל של יקב הרי גליל וכן קפה נספרסו.

בין המנות שיוגשו: אנשובי אורטיז, לחם אבוד מטוגן וקרעי בוראטה על רוטב עגבניות גס; סטייק לוקוס ברוטב לחם אבוד, שקדים, בצל חרוך ברוקולי וטוויל לחם אבוד, ועוד.

לשריון מקום לארוחה לחצו <<כאן>>

ארוחת קיימות במסעדת מנרה (צילום אסף קרלה)

להגשים את השאיפה הגדולה ביותר שלנו לעשייה מקיימת

דנה שרון, סמנכ"לית שיווק יקב הרי גליל: "פרויקט הדגל שלנו מקבל כל שנה טוויסט קטן, והפעם לא היה ספק מה נדרש ממנו, ומאיתנו. היקב עצמו המבוסס כולו על ייצור מקומי, נמצא באזור אש, 700 מטרים מהגבול, ורוב העובדים מפונים ויכולים להיכנס פנימה רק לצורך עבודות תפעול. אנחנו יודעים מהי משמעות התקופה, ומנסים לתת מענה לעסקים דומים באזור, שנפגעו אף הם מהמצב. בעזרת מחווה זאת לצפון המותקף, אנחנו מנסים להגשים את השאיפה הגדולה ביותר שלנו לעשייה מקיימת, כזו שמשרתת גם את אוהבי היין, וגם את הסביבה והקהילה".

סמנכ"לית שיווק יקב הרי גליל דנה שרון (צילום ליאוניד נוביקוב)

ניר כץ, סמנכ"ל החטיבה העסקית בנספרסו ישראל: "בחטיבה העסקית אנו מציעים ללקוחותינו פתרונות קפה לכל עסק על פי צרכיו. החיבור של קפה נספרסו לקולינריה הינו חיבור טבעי המציע חוויה מיוחדת ובלתי מתפשרת, לצד קולינריה עדכנית והוא בא לידי ביטוי בשיתופי פעולה עם שפים ומסעדות ברחבי העולם וגם בישראל. בפרויקט הקיימות הקולינרית, בחרנו להביא שפים מהצפון להתארח אצל שפים מובילים במרכז, למען המשך עשייה פוריה בתחום ושיתופי פעולה יצירתיים וחדשניים, בתקופה לא פשוטה."

קראו גם >> מסעדת פליים פותחת שעריה מחדש עם פופ אפ חד פעמי "ראמן באש גלויה" עם איש הראמנים תום שמיר

נספרסו – תערובות אורגניות של החטיבה העסקית (צילום אסף קלרה)

אל תחמיצו: ערב חד פעמי במסעדת מנרה עם קהילת 'דתילישס' ביום ראשון 14.4.24

להזמנת שולחן לחצו: כאן

איפה: מנרה – MANARA TLV
כתובת:  מלון שרתון ת"א , הירקון 115 תל אביב יפו
כשרות: 
רבנות תל אביב
טלפון 03-6702220

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Join the Conversation

  1. אחד השווים. איזה כיף! משוגעים על הרי גליל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close