מלון פרימה גליל מציג: "שולחן גלילי" – מסעדת פופ אפ כשרה על טהרת המטבח הערבי מסורתי

שולחן גלילי במלון פרימה גליל (צילום איה בן עזרי)

חוויה קולינרית גלילית אותנטית וכשרה על טהרת המטבח הערבי מסורתי

במלון 'פרימה גליל' מבית רשת 'פרימה' הושקה מסעדת פופ אפ בשם 'שולחן גלילי'. המסעדה, שתפעל לפחות עד סוף הקיץ, תציע לסועדים חוויה קולינרית כשרה ומשובחת המבוססת על מטבח ערבי גלילי אותנטי. צוות המטבח המיומן, שנאסף במיוחד עבור כך על ידי מנהל המלון, מכין את המנות השונות שבתפריט בטכניקות בישול מסורתיות שנלמדו מבית, תוך שילוב תוצרים וצמחי תבלין מקומיים, זאת על מנת להעניק לסועדים חוויה קולינרית גלילית אותנטית, בריאה, צבעונית ויוצאת דופן ופעם ראשונה בגרסה כשרה!

סינייה טחינה בשולחן גלילי (צילום איה בן עזרי)

תפריט פיקס עונתי ומתחדש עם מגוון מאכלי העדה

המסעדה תהייה פתוחה אחת לשבוע – מידי חמישי – לאורחי המלון ולקהל הרחב. התפריט הינו עונתי ומתחדש וניתן למצוא בו מגוון רב של מנות ופינוקים לצמחונים  ולטבעוניים שבינינו.

בכל ארוחה יוגשו מגוון מנות פתיחה  עשירות. מפתיחת תיאבון עם מטבלים גליליים, דרך סלטים פריקי גלילי קובה וסמבוסק ועד מנות עיקריות בשריות כדוגמת קובה נייה, פלטת ממולאים צמחוניים ועד קינוחי בסבוסה, קטאיף ועוד

התפריט המלא יוגש בכל ארוחה. מחירה יעמוד על 190 ₪ לסועד כולל קארף עארק אישי משובח.

קארף עארק אישי בשולחן גלילי (צילום איה בן עזרי)

בין המנות המוגשות:

לפתיחת התיאבון – מטבלים גליליים (שום אפוי בשמן זית, זעתר עם סומק בלדי, זיתים שחורים, זיתים סורים ירוקים, חמוצי הבית

סלטים – חומוס מסבחה, חומוס עם בשר וצנוברים, טחינה עם פטרוזיליה ושום, סלט עגבניות עם נענע, חציל קלוי בטחינה, סלט ג'רג'יר הנחל, סלט טאבולה שקדים, סלט תפוחי אדמה גלילי, מטבעות חציל ברוטב שום לימוני פיקנטי, סלט משוויה

הפינוקים המיוחדים – קובה גלילית, סמבוסק, ספיחה, עראייס, פטיר תרד

עיקריות/תוספות – קובה נייה, פלטת ממולאים צמחוניים, מג'דרה בורגול עדשים, שומרייה, תבשיל שומר עם גרגירי חומוס בלאדי, חוביזה, סינייה טחינה, מסח'ן עוף סומק, פריקי בשר, מקלובה עוף.

קינוח – בסבוסה, קטאיף וקפה אסלי עם הל.

התפריט הנ"ל הינו לדוגמא – נתון לשינויים ע"פ עונות השנה מצאי וטריות עשבי התיבול הירקות וכיו"ב.

מג'דרה בורגול עדשים בשולחן גלילי (צילום איה בן עזרי)

להעניק לכל אחד ואחת חוויה קולינרית עשירה

חוסאם חורי, מנכ"ל פרימה גליל: "אנו נרגשים להשיק את מסעדת הפופ אפ 'שולחן גלילי' בפרימה גליל. הרעיון נרקם כבר תקופה ארוכה מתוך הרצון להביא את המטעמים  המסרותיים המאפיינים את מטבח המלון ומתוך ביקוש עז בקרב קהל לקוחותינו. למסעדה שתהייה פתוחה מידי יום חמישי לא רק לאורחי המלון אלא לכל מי שחפץ ליהנות מארוחה גלילית משובחת, הורכב תפריט עשיר במיוחד, תפריט שפונה לכולם ופינוקים מיוחדי לצמחוניים ולטבעוניים, במטרה  להעניק לכל אחד ואחת חוויה קולינרית עשירה"

"הפינוקים המיוחדים" בשולחן גלילי (צילום איה בן עזרי)

מסעדת 'שולחן גלילי' – פופ אפ על טהרת המטבח הערבי-מסורתי
מתי: כל יום חמישי
מחיר: 190 ₪ לסועד
כשרות: רבנות מקומית
כתובת: מלון 'פרימה גליל' – אלחדיף 1, טבריה
טלפון להזמנות: 04-6608899
לאתר המסעדה: <לחצו כאן>

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close