Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
סלמון בפסטו וקראסט שקדים
נירית טיירי
מתכון של נירית טיירי לסלמון בפסטו וקראסט שקדים
Print Recipe
Pin Recipe
Total Time
20
minutes
mins
Course
קל להכנה
Cuisine
מטבח מקומי
Servings
4
מנות
Ingredients
4
פילה סלמון
צרור עשבי תיבול
פטרוזיליה, כוסברה
4-5
שיני שום
1/2
כוס
שמן זית
1
לימון סחוט
(אני אוהבת הרבה, אבל זה עניין של טעם)
מלח ופלפל שחור
50
גרם
שקדים
פרוסים דק
Instructions
במעבד מזון / סלייסר קוצצים את כל המצרכים לדג מלבד השקדים - ומורחים על הפילה שכבה אחידה
קולים מעט את השקדים במחבת ומפזרים על עשבי התיבול
מכניסים לתנור שחומם על 200° לבין 8 ל-12 דקות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים
Notes
מתאים מאוד עם אורז וירקות בצד
Keyword
דגים, ראשונות