Go Back

סלמון בפסטו וקראסט שקדים

נירית טיירי
מתכון של נירית טיירי לסלמון בפסטו וקראסט שקדים
Total Time 20 minutes
Course קל להכנה
Cuisine מטבח מקומי
Servings 4 מנות

Ingredients
  

  • 4 פילה סלמון
  • צרור עשבי תיבול פטרוזיליה, כוסברה
  • 4-5 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 לימון סחוט (אני אוהבת הרבה, אבל זה עניין של טעם)
  • מלח ופלפל שחור
  • 50 גרם שקדים פרוסים דק

Instructions
 

  • במעבד מזון / סלייסר קוצצים את כל המצרכים לדג מלבד השקדים - ומורחים על הפילה שכבה אחידה
  • קולים מעט את השקדים במחבת ומפזרים על עשבי התיבול
  • מכניסים לתנור שחומם על 200° לבין 8 ל-12 דקות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים

Notes

מתאים מאוד עם אורז וירקות בצד
Keyword דגים, ראשונות