הגרסה הכי טובה שטעמנו: מתכון לסלמון בפסטו וקראסט שקדים

הטענה הרווחת אומרת שקשה מאוד להרוס דג סלמון, אבל האמת? שגם להצטיין בהכנת סלמון זה לא דבר פשוט. המתכון הזה של נירית טיירי לסלמון בפסטו וקראסט שקדים, הוא באמת אחד המצטיינים שטעמנו לסלמון.

סלמון בפסטו וקראסט שקדים

מתכון של נירית טיירי לסלמון בפסטו וקראסט שקדים
Servings 4 מנות
Total Time 20 minutes

Ingredients

  • 4 פילה סלמון
  • צרור עשבי תיבול פטרוזיליה, כוסברה
  • 4-5 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 לימון סחוט (אני אוהבת הרבה, אבל זה עניין של טעם)
  • מלח ופלפל שחור
  • 50 גרם שקדים פרוסים דק

Instructions

  • במעבד מזון / סלייסר קוצצים את כל המצרכים לדג מלבד השקדים – ומורחים על הפילה שכבה אחידה
  • קולים מעט את השקדים במחבת ומפזרים על עשבי התיבול
  • מכניסים לתנור שחומם על 200° לבין 8 ל-12 דקות, תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים

Notes

מתאים מאוד עם אורז וירקות בצד
Author: נירית טיירי
Course: קל להכנה
Cuisine: מטבח מקומי
Keyword: דגים, ראשונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close