Go Back

מתכון לדג אפוי עם פירורי לחם

מתאים לארוחת צהריים, מומלץ להגיש עם סלט ירקות בצד
Total Time 35 minutes
Course קל להכנה
Cuisine מטבח מקומי
Servings 4 מנות

Ingredients
  

  • 800 גרם פילה דג טרי כ- 4 פרוסות של פילה כגון סלמון, סול, מושט
  • 8 כפות כמיונז מדולל במעט מים
  • 8 כפות פירורי לחם מעורבבים עם מלח גס
  • פלפל שחור
  • צמחי תבלין קצוצים כגון טימין, מרווה, בזיליקום, כוסברה וכו' (לפחות כוס צמחי תבלין קצוצים)

Instructions
 

  • מניחים את פרוסות הדג על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה
  • מורחים את הכמויונז ומפזרים את פירורי הלחם וצמחי התבלין בשכבה אחידה על גבי פרוסות הדג
  • אופים בחום בינוני במשך 2-30 דקות (לא יותר מידי על מנת לא ליבש את הדג)
  • 5 דקות אחרונות ניתן להעביר לגריל כדי להשחים את הציפוי
Keyword דגים, ראשונות