Go Back

מתכון לבננה אפויה עם יוגורט ופיסטוקים

15 דקות והתפנקתם כמו שצריך
Total Time 15 minutes
Course קל להכנה
Cuisine בריא וטעים
Servings 1 מנה

Ingredients
  

  • 1 בננה
  • 1/2 ליים
  • אבקת קינמון
  • 2 כפיות מייפל או סירופ אגבה
  • יוגורט צמחי
  • פיסטוקים

Instructions
 

  • חותכים את הבננה הלא מקולפת לחצי לאורכה
  • מניחים על תבנית עם נייר אפיה כאשר קליפת הבננה פונה מטה ומפזרים מעט ליים וקינמון לפי הטעם
  • אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבננה חומה-זהובה
  • מגישים על צלחת ומקשטים בסירופ מייפל, יוגורט ופיסטוקים קצוצים

Notes

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
Keyword קינוחים