מתכון לבננה אפויה עם יוגורט ופיסטוקים
15 דקות והתפנקתם כמו שצריך
Total Time 15 minutes mins
Course קל להכנה
Cuisine בריא וטעים
- 1 בננה
- 1/2 ליים
- אבקת קינמון
- 2 כפיות מייפל או סירופ אגבה
- יוגורט צמחי
- פיסטוקים
חותכים את הבננה הלא מקולפת לחצי לאורכה
מניחים על תבנית עם נייר אפיה כאשר קליפת הבננה פונה מטה ומפזרים מעט ליים וקינמון לפי הטעם
אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבננה חומה-זהובה
מגישים על צלחת ומקשטים בסירופ מייפל, יוגורט ופיסטוקים קצוצים
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה