20 דקות וזה מוכן: מתכון לבראוניז שוקולד שחיתות

בראוניז שוקולד, תמיד מתוק, תמיד מנחם, מתכון של נירית טיירי שמתאים לכל זמן ועת. נסו אותו בבית וספרו לנו בתגובות תוך כמה זמן הוא חוסל

בראוניז שוקולד שחיתות

מתכון שמתאים לכל זמן ועת ותמיד משאיר טעם טוב בפה וריח נהדר במטבח
מספר מנות 8 יחידות
זמן הכנה כולל 20 mins

רכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס קמח
  • 1/4 כוס קקאו
  • קורט מלח
  • 4 עוגיות אוראו
  • קוביות שוקולד לבן

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל180°
  • במיקרו או בבן מארי ממיסים את השוקולד והחמאה
  • מקציפים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל על מהירות גבוהה כ-5 דקות עד שהתערובת מתנפחת
  • מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים
  • מורידים את המהירות ומערבבים את הקמח והקקאו עם הקורט מלח (רק עד שנבלע)
  • שוברים את האוראו לחתיכות ומפזרים מעל העוגה
  • אופים בין 15 ל20 דק תלוי בסוג התנור. לא יותר!
  • איך שיוצא מהתנור מכניסים למקרר בכדי לעצור את האפייה
  • כשמתקרר שמים בשקית זילוף את השוקולד הלבן ומניחים בכוס מים רותחים. כשנמס, עושים חור קטן ומזלפים צורות מעל
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח אמריקאי
מתאים ל: קינוחים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות