20 דקות וזה מוכן: מתכון לבראוניז שוקולד שחיתות

בראוניז שוקולד, תמיד מתוק, תמיד מנחם, מתכון של נירית טיירי שמתאים לכל זמן ועת. נסו אותו בבית וספרו לנו בתגובות תוך כמה זמן הוא חוסל

בראוניז שוקולד שחיתות

מתכון שמתאים לכל זמן ועת ותמיד משאיר טעם טוב בפה וריח נהדר במטבח
Servings 8 יחידות
Total Time 20 minutes

Ingredients

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס קמח
  • 1/4 כוס קקאו
  • קורט מלח
  • 4 עוגיות אוראו
  • קוביות שוקולד לבן

Instructions

  • מחממים תנור ל180°
  • במיקרו או בבן מארי ממיסים את השוקולד והחמאה
  • מקציפים את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל על מהירות גבוהה כ-5 דקות עד שהתערובת מתנפחת
  • מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים
  • מורידים את המהירות ומערבבים את הקמח והקקאו עם הקורט מלח (רק עד שנבלע)
  • שוברים את האוראו לחתיכות ומפזרים מעל העוגה
  • אופים בין 15 ל20 דק תלוי בסוג התנור. לא יותר!
  • איך שיוצא מהתנור מכניסים למקרר בכדי לעצור את האפייה
  • כשמתקרר שמים בשקית זילוף את השוקולד הלבן ומניחים בכוס מים רותחים. כשנמס, עושים חור קטן ומזלפים צורות מעל
Author: נירית טיירי
Course: קל להכנה
Cuisine: מטבח אמריקאי
Keyword: קינוחים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close