פיצה נאפוליטנית בלה פיאדרה – LA PIEDRA (צילום שירן שי כהן)
פיצה בוראטה, ריבת בצל, קרם ברולה חצילים ופריטי סטרטצלה
לה פיאדרה, מסעדת הפיצה הירושלמית הפועלת בשני סניפים בבירה, השיקה תפריט חדש המכיל מגוון פיצות בשיטה הנאפוליטנית – טאבון אבן המובער ע״י טאבון עצים. בין המנות בתפריט החדש, פיצה בוראטה, ריבת בצל, קרם ברולה חצילים ופריטי סטרטצלה. בנוסף, מכיל התפריט מגוון מנות דוגמת פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי.

מנות עם פרשנויות שונות המשלבות גם טעמים מקומיים
התפריט מציע מגוון פיצות מקמח איטלקי, תוך שימוש בבצק בתפיחה איטית במשך 24-36 שעות. התפריט נע בין מרגריטה קלאסית לפרשנויות שונות המשלבות גם טעמים מקומיים. בנוסף, במסעדה מגישים מנות נוספות מהמטבח האיטלקי כמו סופלי וקינוחים כמו קנולי כאשר כל המוצרים מוכנים במקום ובעבודת יד.

לה פיאדרה – LA PIEDRA
כשרות: רבנות ירושלים מהדרין
סניף ארנונה: רחוב דניאל ינובסקי 17, ירושלים
סניף מרכז העיר: רחוב גרשון אגרון 1, ירושלים
טלפון: 1700505678 (הזמנת מקומות בסניף ארנונה בלבד)
שעות פעילות: א׳ – ד׳: 12:00 עד 23:00 – יום ה׳: 12:00-24:00 – ו׳: סגור. מוצ״ש שעה וחצי לאחר צאת שבת ועד 24:00
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>