מסעדת הפאלאס במלון וולדורף אסטוריה פותחת את הקיץ עם תפריט ירושלמי חדש

מסעדת הפאלאס במלון וולדורף אסטוריה פותחת את הקיץ באווירה חדשנית וקלילה. שף איציק מזרחי ברק וצוות המלון עמלו על השינוי מהתפריט עד הצלחות, ממדי המלצרים, המוסיקה במקום, האווירה והעיצוב. הכל במטרה ליצור במקום אוירה חמימה וחדשנית תוך שמירה קפדנית ודקדקנית על האיכות והיוקרה המאפיינת את מלונות וולדורף אסטוריה. את התפריט החדש  לפאלאס בנה השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק, עם מנות איכותיות ומוקפדות מהמטבח הים תיכוני במחווה לשורשיו הירושלמים ולבית אימו.

פילה בר ים צלוי מסעדת הפאלאס (צילום אסף קרלה)

תפריט עם ניחוחות מבית אבא והעיר ירושלים

התפריט בפאלאס מתאפיין במנות ירושלמיות העושות שימוש בחומרי גלם ודגש על תוצרת מקומית דוגמת ירקות שורש ותבלינים אותם רקח שף המלון איציק מזרחי ברק. התפריט החדש משלב את כל הטעמים הריחות והאווירה שחווה השף מביתו (אורפלי חלבי), סביבתו והאנשים שגדל איתם בירושלים שהיוו לו השראה.  שף איציק מזרחי ברק, דור תשיעי בירושלים,  סבו, יצחק מזרחי (המכונה זכי המוכתר של שכונת נחלת שבעה), היה ממקימי שוק מחנה יהודה המפורסם. לשף מזרחי ברק  ניסיון קולינרי עשיר מהארץ ומהעולם. כיהן כשף ראשי במלונות יוקרה מהמובילים בישראל במשך שנים רבות ובקייטרינג היוקרתי של פול אסנהיים.

נתחי אנטריקוט (צילום אסף קרלה)

חוויה ירושלמית מיוחדת ואיכותית

מנכ"ל וולדורף אסטוריה, אבנר און מציין: "אלה המבקשים להתענג על חוויית אוכל יוצאת דופן, אם למפגש רומנטי או סעודה חברתית, ימצאו בפאלאס חוויה ירושלמית מיוחדת ואיכותית", "שף איציק מזרחי ברק הצליח להביא את כל הטוב מהבית במגוון מנות נהדרות ובמבחר גסטרונומי מיוחד. האוירה החמימה בשילוב עם איכות השירות, הכלים וההגשה מבטיחים לבאים חוויה בלתי נשכחת", הוא מסיים.

בצק יופקה במילוי בשר בקר מסעדת הפאלאס (צילום אסף קרלה)

יוקרה למהדרין

מלון וולדורף אסטוריה נבנה על יסודותיו של מלון היוקרה המפורסם – מלון פאלאס בירושלים ונחשב לפרויקט המלונאי היקר ביותר בישראל עם עלות השקעה של כ- 150 מיליון דולר. במלון, אשר הינו מלון היוקרה הבינלאומי היחידי בירושלים, 226 חדרים, מתוכם 29 סוויטות, אולם נשפים מפואר, חדרי ישיבות משוכללים, מסעדות גורמה, חדר כושר, ספא יוקרתי ורמת שירות ויוקרה שטרם נראתה בישראל.

צוות מנצח בראשות שף איציק מזרחי ברק (צילום אסף קרלה)

שעות פעילות: ימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-22:30. (כניסה תאופשר עד 22:00) מוצ"ש- סגור. המלון מאפשר חנייה חינם לשעתיים לסועדים במסעדה.

שמיטה לחומרה ובכשרות מהודרת

כשרות: כשרות המלון רבנות ירושלים, השגחה ברמת גלאט בפיקוח הרב אלישיב נפחא. בשרים ועופות בכשרות עדה חרדית, בד"ץ הרב רובין, בד"ץ קהילות, בד"ץ שארית ישראל. פירות וירקות, לשמיטה חמורה, בדץ העדה החדרית הרב אפרתי, ירקות עלים ברמת גוש קטיף ונשטפים בחומר כהלכה. על שאר הפרודוקטים הינם עד"ח, רובין, לנדא, שארית ישראל וחתם סופר. שמירת שבת כהלכתה כנהוג בנהלי מהדרין. בישול ישראל לדעת הרמ"א.

ירקות שמיטה לחומרה, בדץ העדה החרדית, הרב אפרתי.

איפה: THE PALACE
כתובת: מלון וולדורף אסטוריה – גרשון אגרון 26, ירושלים
כשרות: מהדרין שמיטה לחומרה
טלפון: 02-542333

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות