רידיפיין מיט – Redefine Meat מציגים: הפלאנק שכבש את מסעדות העולם, כעת להכנה במטבח הביתי

הכוכב של ארוחות החגים – הפלאנק של רידיפיין מיט (צילום נמרוד סונדרס)

לרגל החגים, חווייה קולינרית משובחת, ללא רכיבים מן החי

חברת הפודטק הישראלית המובילה, Redefine Meat, משיקה לרגל החגים את נתח הפלאנק מ'בשר-חדש' שכבש את המסעדות בעולם, בגירסא חדשה המיועדת להכנה במטבח הביתי, לחוויה קולינרית משובחת. נתח הפלאנק בסגנון בקר, הוא הנתח הראשוןבעולם שמבוסס על רכיבים צמחיים בלבד ופותח בישראל במשך כארבע שנים. הנתח הסיבי והעסיסי הוא פיתוח חדשני פורץ דרך, מיוצר בטכנולוגיה מתקדמת, ומספק 25 גרם חלבון ליחידה. נתח הפלאנק מחליף בשר מסורתי במגוון מנות וסגנונות בישול, והוא מתאים לצלייה, טיגון במחבת, אפייה בתנור וטיגון באוויר חם.

על המדף ברשתות השיווק הנבחרות: הפלאנק של רידיפיין מיט בכשרות מהדרין (צילום יסמין ואריה)

הכוכב של מסעדות המשילן אצלכם בבית

לאחר שהושק בהצלחה במאות מסעדות בישראל ואירופה, כולל רשתות בשר ומסעדות שף מעוטרות כוכבי מישלן, נתח הפלאנק ישווק בישראל ברשתות השיווק במאות נקודות מכירה ברחבי הארץ. נתח הפלאנק של Redefine Meat פותח בטכנולוגיות מתקדמות וחדשניות, במטרה להעניק חוויה קולינרית זהה במרקם, בטעם ובארומה לבשר. הנתח, מאפשר גם לחובבי בשר וגם לטבעונים וצמחונים להנות מחוויה בשרית מלאה, במטבח הביתי. נתחי פלאנק בסגנון בקר של Redefine meat מבוססים על רכיבים מן הצומח בלבד, ללא רכיבים מהונדסים גנטית וללא אנטיביוטיקה וכולסטרול. בין הרשתות בהן ישווק: ויקטורי, יוחננוף, ניצת הדובדבן, חצי חינם, כרמלה, מחסני הטבעונות וולט מרקט ואחרים.

הנתח של שולחן החג – הפלאנק של רידיפיין מיט (צילום נמרוד סונדרס)

נתח הפלאנק – פסגת היצירה של השנים האחרונות

לדברי אשחר בן שטרית, מייסד ומנכ"ל Redefine Meat: "אנו גאים להביא לשוק הקמעונאי ודרכו אל שולחן החג של הציבור הישראלי, את נתח הפלאנק, שהוא פסגת היצירה שלנו בשנים האחרונות, ומקור לגאווה עצומה לחברה חדשנית כשלנו. כשייסדנו את רידיפיין מיט לפני שש שנים, הייתה לנו מטרה שאפתנית להשיק סטייק איכותי עבור הצרכנים כמוצר זמין לקהל הרחב, היום אנחנו גאים להגיד שהתקדמנו צעד ענק במסע כאשר הנתח, פרי מחקר ופיתוח בארץ, כעת זמין ברשתות השיווק לצרכן הישראלי שמחכה לו. אנחנו ממשיכים במשימה שלנו להביא בשר-חדש מכל סוג לכל צרכן בישראל, ולהוכיח שכדי להפחית צריכה של בשר מן החי, אין צורך להתפשר."

הנתח של שולחן החג – הפלאנק של רידיפיין מיט (צילום נמרוד סונדרס)

נתחי פרימיום בטעם, מרקם וארומה, ללא פשרות

חברת Redefine Meat ממוקמת ברחובות ומעסיקה כ-200 עובדים בישראל ובאירופה. מוצרי החברה עשויים בשר-חדש, שאינו מכיל רכיבים מן החי, על בסיס רכיבים צמחיים באופן שמיטיב עם הסביבה ועם בעלי החיים. מוצרי החברה הושקו בשנת 2022, זכו להצלחה אדירה. ניתן למצוא את מוצרי החברה באלפי מסעדות, מלונות וגופי הסעדה ברחבי אירופה, בין השאר בבריטניה, צרפת, גרמניה, הולנד ועוד. בישראל המוצרים זמינים במסעדות וברשתות קמעונאות כגון שופרסל, ניצת הדובדבן, יוחננוף חצי חינם ועוד. החברה מציעה מגוון רחב של מוצרי בשר-חדש איכותיים, אשר יצרו קטגוריה פורצת דרך בתעשיית הבשר, החל ממוצרים טחונים ועד לנתחי פרימיום בטעם, מרקם וארומה, ללא פשרות.

מחיר לצרכן: 41.90 ₪
כשרות: למהדרין בד"ץ בית יוסף

לרשימת החנויות בהן ניתן להשיג את הפלאנק <<לחצו כאן>>

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Join the Conversation

  1. אוהבת את מה שאתם עושים. תמשיכו ככה

  2. אחלה מוצרים! פתרון מעולה לארוחות החג הבלתי נגמרות השנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close