רותס – ROOTS מסעדת השף ואירועי הבוטיק בעכו משיקה תפריט קיץ חדש ומתחם אירועים חדש

מגש מאזות ברותס Roots (צילום גלעד הר שלג)

תפריט קיץ מרענן בעכואית הכשרה

'רותס' העכואית שמציגה מטבח ערבי – לבנטני כשר משיקה תפריט קיץ מרענן. עם מבחר מנות חדשות בניצוחו והשראתו של השף המוערך דראל בן נבט (דרי). וחלל אירועי בוטיק בהתאמה אישית.

בין המנות החדשות: ארטישוק פריך ; סשימי וסלט שומר פריך ; טאטאקי פילה ; אסאדו מפורק ; צוואר טלה ; סינייה פילה דג ים ; שיפוד דג ים ; כיסוני גבינה. מנות אלו מצטרפות אל מנות הדגל האהובות של המסעדה. : מגש מזות ; אנטיפסטי עכואי ; סינייה חציל ; סביצ'ה ; סיגר טלה ; שישברק ; מנסה ; בקלאווה טלה ; ממולאים.

רותס – ROOTS עם תפריט חדש (צילום גלעד הר שלג)

לוקיישן ייחודי עם מטבח לבנטיני

המסעדה הממוקמת בלוקיישן ייחודי בעל היסטוריה עשירה. פועלת במבנה עתיק בן מאות שנים ומשמרת את המסורת הקולינרית-לבנטינית. בכל המנות בתפריט נעשה שימוש בחומרי גלם מקומיים ועבודת יד. תוך נאמנות למתכונים אותנטיים עם טוויסטים עכשוויים ובגרסתם הכשרה. התפריט עובר התאמות ושינויים מידי עונה. בכדי לשמר את סטנדרט השימוש בחומרי הגלם העונתיים והטריים ביותר. "המטבח הלבנטיני נחשב די עני, וברובו מתבסס על חומרי גלם עונתיים. הפיכתם למנות חגיגיות, שמחות ומזינות, מותנית בהשקעה יסודית ובטיפול רגיש בהם", מסביר בן נבט.

רותס – ROOTS לוקיישן ייחודי (צילום גלעד הר שלג)

מנות ערביות אהובות עם טוויסטים עדכניים

הקו המנחה את השף דראל בן נבט בבניית תפריט המסעדה הוא שורשיות-עדכנית. מנות ערביות אהובות עם טוויסטים עדכניים: "האוכל שאנו מגישים ברותס מייצג את המטבח הלבנטיני". המטבח הזה נבדל מהמטבח הערבי-גלילי. בחומרי הגלם והתבלינים הדומיננטיים בו, אך בעיקר במורשת שבו". ומוסיף גם על אתגר הכשרות של מנות המבוססות על השילוב של חומרי גלם בשריים וחלביים. "הפיכת המנות הערביות הקלאסיות לכשרות היא לא דבר פשוט. נדרשו לנו המון בדיקות וניסיונות, עד ש"המניפולציה" שלנו צלחה והגענו למרקם והטעם להם שאפנו".

רותס – ROOTS מנות ערביות עם טוויסט של כשרות (צילום גלעד הר שלג)

אוכל כשר מכל הלב ובאהבה גדולה

בעלי המסעדה, מואנס ח'ורי על קיבוץ הגלויות שמתרחש מידי יום במטבח: "עובדי המטבח אצלנו אמנם נבדלים זה מזה בשורשיהם. אך מלוכדים על ידי אהבה לאוכל, לאירוח ולעשייה. מיזוג התרבויות המבורך, נוכח ומורגש בצלחותיהם של לקוחותינו, בשירות שאנחנו מעניקים ובחוויית האירוח כולה. נבילה שהיא טבחית מוסלמית עם כיסוי ראש מכינה אוכל כשר מכל הלב ובאהבה גדולה".

רותס – ROOTS – נבילה מכינה קובה כשרה (צילום נתי חדד)

גם שומרי כשרות יכולים ליהנות מטעמים ערביים אותנטיים

התפריט הלבנטיני במסעדה העכואית מאפשר לשומרי כשרות רבים ליהנות מטעמים ערביים אותנטיים. "את מוצרי החלב שנכללים במתכונים המקוריים החלפנו במוצרים טבעוניים, שמדמים את האפקט החלבי כמעט במאה אחוז", מספר ח'ורי. עלי גפן (48 שקלים) בעבודת יד המוגשים עם גבינת לאבנה, וכך גם הכיסונים הממולאים בבשר עגל ומבושלים ביוגורט חם – שישברק (82 שקלים), הם דוגמא למנות – בהן חומרי הגלם החלביים הוחלפו בטבעוניים".

רותס – ROOTS מטבח לבנטיני (צילום גלעד הר שלג)

רותס – ROOTS
כשרות: רבנות עכו מהדרין
כתובת: וייצמן 1 , עכו
שעות פעילות: ראשון עד חמישי – 12:00-23:00, שישי – 12:00-16:00
טלפון: 053-9349066
להזמנה בקליק << לחצו כאן>>
.

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close