החודש – ארוחת קייסקי על קו טוקיו-פרובאנס עם השף אייל לביא
מסעדת "קמאקורה" השוכנת במלון הבוטיק היוקרתי אינדיגו במתחם הבורסה ברמת גן חוגגת 3 שנים להיווסדה בסדרת ארוחות קייסקי עם השף איליה גולדמן. הארוחה בהשראת מסורת הקייסקי; ארוחת טעימות ששמה דגש על האירוח, ההקפדה על העיצוב ועל הטעמים המיוחדים. גולדמן בחר לארח הפעם את שף איל לביא לשתי ארוחות משותפות בימים שלישי ורביעי 14-15/3. את הארוחה ילוו יינות מובחרים שהותאמו במיוחד למנות על ידי היינן (Master of Wine) עידו לוינסון.
תפריט טעימות ויין מובחר
בארוחת הקייסקי המשותפת יגישו צמד השפים תפריט טעימות בן 8 מנות. כך למשל אחת המנות המפורסמות ביותר של לביא הבויאבס קיבלה טוויסט יפני ותוגש כפילה דג ים , בויאבס דאשי, סלט אצות ושומר בוינגרט יוזו, נורי טמפורה ואיולי ווסאבי. טעימה נוספת מהתפריט היא אספרגוס ברוטב גומא, ביצה רכה, פוריקקה וקייל פריך. וקינוח שכולו שילוב צבעוני של שני המטבחים – פנקוטה פירות יער, קומקווט כבוש, ג'לי מנדרינות, שטרויזל שוקולד לבן ומיקרו שיסו.
בתפריט היינות שהרכיב היינן עידו לוינסון יינות מובחרים כמו: BETA כתום, אלטיטיוד 720+, גריי בלנד, סגל לא מסונן ועוד. ניתן להזמין כוס יין או מסלול מותאם למנות 3 כוסות ב 99 ₪ לסועד/ 5 כוסות ב 135 ₪ לסועד.
2 ארוחות קייסקי בסגנון טוקיו – פרובאנס
קמאקורה – KAMAKURA
מתי: ימים שלישי ורביעי 14-15/3
מחיר: 280 שקלים לסועד
כשרות: בפיקוח צהר
יש להזמין מקומות מראש בטלפון: 073-2777778
להזמנת שולחן לערב הראשון – לחצו כאן
להזמנת שולחן לערב השני – לחצו כאן
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>