דן פנורמה תל אביב (צילום אורי אקרמן)
מלון דן פנורמה ת"א עם שף חדש
בועז דרור מונה בימים אלו לשמש כשף הראשי של מלון דן פנורמה ת"א. בועז, יזם ומסעדן בעל רזומה עשיר מאוד כשבשנים האחרונות היה שף ובעלים של מסעדות צמחוניות כמו "בית תבורי 1937" בפרדס חנה ומסעדת "מנתור" בבית אורן, לצד ניהול מתחמי הסעדה במלון "סלינה".
במסגרת תפקידו, השף בועז יוביל את כל המערך הקולינרי של מלון דן פנורמה תל אביב, הכולל תפעול מספר מטבחים, חדר אוכל, מסעדת קפה פנורמה בלובי המלון, מזנון הבריכה וטרקלין העסקים של המלון.

ניסיון עשיר ומקצועיות של שנים ארוכות
בעבר כיהן בועז דרור כשף ראשי בחברת קייטרינג "שולץ" והיה אחראי על ניהול ותפעול הכנת 40,000 מנות ביום והפצה בפריסה ארצית מלאה.
כמו כן, לשף בועז דרור רזומה עשיר בענף המלונאות והוא שימש שף בכיר במספר מלונות בישראל ביניהם: מלון "אלמא" בזכרון יעקב, מלון רויאל ביץ' אילת, מלון הילטון מלכת שבא אילת ומלון רדיסון מוריה פלאזה בת"א.
>> קראו גם: אתם חייבים להוריד אותה – אפליקציית keepkosher לשומרי הכשרות בארץ ובעולם
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>