פרסום ראשון: מסעדת מריפוסה – MARIPOSA הופכת לכשרה

מסעדת מריפוסה בקיסריה, מהמסעדות היותר מוערכות בארץ, אותה מובילים השפים חביב משה, יומי לוי ומאיר אלאלוף ואשר נודעה בין היתר בשקציה וברמשיה – עושה תשובה ומתגיירת לחומרה. החל מיום 21.7 המסעדה סוגרת את שעריה בשבת קודש, מוציאה מהתפריט כל דבר שאינו כשר, ופותחת את שעריה כמסעדה כשרה בכשרות הרבנות. המסעדה המתחדשת תציג תפריט חדש ומושקע, של דגים ובשר, שכולו תאווה לעיניים ולחיך.

מנה מהתפריט הכשר החדש (צילום יח"צ)

מגמה מתרחבת

המסעדה נפתחה במתחם הגולף בקיסריה בשנת 2016, על ידי שלושה שפים יוצאי מסעדות השף אביב משה: חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי, כאשר החבורה החליטה לפרוש כנפיים ולצאת לדרך עצמאית.

מסעדת מריפוסה – העידן החדש

השינוי המרענן מגיע ממש לאחר שגם השף אביב משה, מורם ורבם של השלושה, הפך את מסעדת הפופה לכשרה יחד עם איש העסקים איציק רוסו – איתו הוא מוביל גם את המארי הכשרה והמצליחה בנתניה.

קהילת דתילישס מתרגשת ומברכת על המהלך המהווה מפץ נוסף במסעדנות המקומית.
לעוד עידכונים וחדשות מוזמנים לעקוב אחרינו באינסטגרם.

Join the Conversation

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) says:

    חבל❗️
    הייתה מסעדה נהדרת בעבר, ירדה מגדולתה עם כל התחליפים שאינם מגיעים לרמת המקור….
    פירה בלי שמנת וחמאה, לא ישווה בטעמו למקור. 🤷‍♀️ 😡

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close