הקצבייה של השפים – משק לגזיאל (צילום לינוי ודרור)
הבשר של לגזיאל, הידיים של רוט והביס שלכם
צמד החברים הוותיקים, רוט ולגזיאל, אחד מבכירי השפים הישראליים והשני חלוץ ופורץ דרך בעולם הבשר הישראלי, מזמין את הציבור חובב הבשר לפרלמנט השישי הקבוע שלהם, לקבל את השבת עם ביסים בשרניים חד פעמיים מהמשק של דוד, עם הטיפול והידיים של מושיק, כשהכל קורה בקצבייה שהפכה לשם דבר בקרב רוט ועוד לא מעט שפים נוספים כבר למעלה משישה עשורים.
>> קראו גם: הקונדיטוריות הכשרות הכי טובות בישראל
תשריינו לכם: ימי שישי 22.9 ו-13.10
הפרלמנט הפתוח לציבור יתקיים בשני ימי שישי בלבד, 22.9 ו-13.10, החל מהשעה 12:00, במהלכם וברוח קבלת השבת, יוגשו בין היתר כריכי חלות שבת עם סלטים מהמטבח הטריפוליטאי ובהם נתחים משובחים מהמשק ומהידיים של מושיק ודוד, לצד מנות קטנות נוספות על טהרת הבשר של "משק לגזיאל" והיצירתיות של מושיק.
מנות סודיות ופרלמנט חגיגי
"אחרי חברות רבת שנים עם מושיק, אני מתרגש לקיים איתו את שיתוף הפעולה הזה", סיפר לגזיאל. " עדיין אי אפשר לחשוף את המנות שיהיו ביום החגיגי, אבל יכול להבטיח שהם משקפים את האווירה בפרלמנט שישי האישי שלי, של מושיק ושל שאר החברים שלנו, תבואו ולא תתאכזבו".
הקצבייה של השפים ומסעדות הגורמה של ישראל
דוד לגזיאל, כאמור, הוא מחלוצי הקצבות בישראל ונצר לשושלת קצבים שמקורה בטריפולי, לוב. עם עליית המשפחה לארץ הקים אביו את קצביית לגזיאל הראשונה באור יהודה כשכל הבקר מבוסס על העדר הביתי של המשפחה שגודל בחצר הבית. דוד, בנו, המשיך את השושלת המשפחתית ופתח אי שם בשנות ה-60 קצביה משלו, הראשונה להיקרא "משק לגזיאל" ברמת גן. לימים הפך משק לגזיאל לאטליז בוטיק שמגיעים אליו מכל רחבי הארץ על מנת לרכוש בשר בקר איכותי וכשר תוצרת כחול לבן. כיום מונה המשק שלוש קצביות – ברמת גן, בפתח תקווה ובהוד השרון, ולצד מכירה פרונטלית ובאתר האינטרנט לשוק הפרטי עם משלוח לרוב אזורי הארץ, מספקים במשק לגזיאל בשר איכותי גם למסעדות שף כשרות ואפילו מספק את הבשר לתכניות הבישול בטלוויזיה דוגמת "מאסטר שף".
שף מושיק רוט מתארח במשק לגזיאל
22.9 ו-13.10 – החל מ-12:00 בצהריים
משק לגזיאל, עוזיאל 83, רמת גן
03-6762420
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>