פסטיבל טועמים עולם הוא אירוע קולינארי בינלאומי חוצה עמים ועדות המחבר את ירושלים לתרבויות העולם. הפסטיבל מתקיים השנה, בפעם השנייה, בשבוע שלפני פסח, ביוזמת האומן איתן אסרף, משרד ירושלים ומורשת ובהפקת החברה לפיתוח מזרח ירושלים, לאחר שהתקיים לראשונה בירושלים ב-2019, בהצלחה מסחררת.
גיא גמזו כשר
בין הדוכנים, מסעדת "NUNUNU" של השף גיא גמזו, השף אייל שני והשף שאול בן אדרת עם מסעדת ״התרנגול הכחול״. ולצידם שלל טעמים מלב הקולינריה הירושלמית. כמו הפיתות המטורפות של "שפכטל" המותג החדש של השפית רחל בן אלול, ״ההמבורגר של שגב״ של השף ניסים שגב, ״יהודית״ המסעדה הירושלמית האותנטית של יהודית יחזקאל, הפיתות המשוגעות ממסעדת ״מימוניס״ הצמחונית של השף רועי מימוני, גבינות בוטיק מ״מעדניית באשר״ של אלי באשר, וגם רשתות ההמבוגרים BBB, ״עד העצם״ ורשת הנקניקיות ״ביירן מרקט״ יקחו חלק בפסטיבל. לצד שלל מסעדות נוספות כמו ״גורדוס״, ״טש וטשה״ בניחוח גיאורגי, ״מוזס״, ״הטוניסאי של אלי״, ״מיט טיים״ ו״מחנה אסאדה״.
הזדמנות אחרונה לאכול חמץ
מתי: ט'-י"ג ניסן תשפ"ב, 10-14.4.22, ראשון- חמישי 16:00-23:00
איפה: גן הבונים, למרגלות שער יפו, ירושלים
כמה: עד 35 ש"ח למנה
כשרות: רבנות ירושלים
הכניסה ללא תשלום בהרשמה מראש באתר