פסאדור – מסעדת בשרים כשרה וחדשה בתל אביב

'פסאדור' בשרים. טעמים. אווירה. (צילום אסף קרלה)

פסאדור, המקום שבו בשר משובח פוגש תשוקה אמיתית לאוכל

פסאדור, מסעדת בשרים היא לא עוד מקום לאכול, היא חוויה קולינרית מעוררת חושים שמזמינה את אוהבי הבשר למסע מענג של טעמים עשירים, בשרים מובחרים ואווירה תוססת ומלאת חיים.

המסעדה החדשה מבית היוצר של היזם רן דור-חי, המוכר היטב בעיר. דור-חי, אשר עומד גם מאחורי ההצלחות של הוויסקי בר מוזיאון, אוסקר ווילד, קולולו ולאגר & אייל.

בפסאדור כל מנה מוכנה באהבה ובתשוקה מנתחי בשר עסיסיים שנבחרים בקפידה, כל ביס הוא יצירה קולינרית שמסעירה את החך ומטריפה את בלוטות הטעם. אנו מזמינים אתכם לגלות את השילוב המושלם של מסורת וחדשנות.

'פסאדור' בשרים. טעמים. אווירה. (צילום אסף קרלה)

טכניקת חיתוך ברזילאית שמבליטה את הטעמים והמרקמים של הבשר

החוויה הקולינרית מקבלת טוויסט ייחודי בזכות הפסאדור – תפקיד מסורתי שמגיע מהתרבות הברזילאית. הפסאדור , מגיש בשרים מיומן, האחראי על חיתוך והגשת נתחי הבשר ישירות לשולחן הסועדים. הפסאדור מבטיח שכל נתח יוגש במיטבו, עם הקפדה על טכניקות חיתוך שמבליטות את הטעמים והמרקם של כל סוג בשר.

תפקיד הפסאדור דורש הבנה עמוקה של סוגי הבשר ויכולת להגיש כל נתח בצורה מושלמת – דבר שהופך את החוויה למסע קולינרי ייחודי, המשלב בין טכניקות בישול  לבין איכות קולינרית גבוהה.

'פסאדור' בשרים. טעמים. אווירה. (צילום אסף קרלה)

שלוש טכניקות הכנה המגדירות את התפריט של המקום

נתחי הבשר בהם משתמשים בפסאדור נבחרים בהתאם לטכניקת הבישול הנכונה עבורם, כאשר שלוש טכניקות בישול עיקריות מגדירות את התפריט של המקום:

גריל ישיר אמריקאי – טכניקה שמביאה את הטעם האותנטי של הבשרים הצלויים על האש, תוך שמירה על עסיסיות וקריספיות. כל ביס הוא גן עדן של טעמים.

גריל ברזילאי מסתובב – בשרים המסתובבים לאיטם, סופגים את החום בצורה אחידה ומתגמלים אתכם בטעמים עמוקים ועשירים עם טעם של עוד.

מעשנה – אמנות הבישול באש ועשן, המעניקה לבשרים ארומות מעושנות שחודרות לעומק ויוצרות חווית טעם שאין כדוגמתה.

'פסאדור' בשרים. טעמים. אווירה. (צילום אסף קרלה)

מסעדת בשרים fixed menu fixed price

פסאדור היא מסעדת בשרים fixed menu fixed price . במהלך הארוחה יוגשו לשולחן עשר מנות בשר מנתחים מובחרים במגוון טכניקות בישול- מעושנים, בגריל אמריקאי ועל שיפוד ברזילאי מסתובב, בינהן: אנטריקוט, אסאדו מעושן עם עצם, בריסקט, אונטריב מפורק, פיקניה ברזילאית, שפיץ שייטל וצוואר טלה מפורק, הנתחים זורמים לשולחן בקצב על ידי הפאסדור, שיחתוך ויצלחת בשולחן לעיני הסועדים. בנוסף, פוקצ'ה מהטאבון עם מטבלים, צלחת שרקוטרי הכוללת מגוון נקניקים, 2 סלטים וירקות צלויים בטאבון.

מחיר לסועד: 280 ש"ח בתוספת 40 ש"ח ניתן לקבל יין אדום/לבן בירה מהחבית סודה/מים/קולה/זירו ללא הגבלה.

'פסאדור' בשרים. טעמים. אווירה. (צילום אסף קרלה)

פסאדור תל אביב

כשרות: רבנות תל אביב יפו
כתובת: רחוב יגאל אלון 94, תל אביב
שעות פתיחה:  א-ה' 18:00-23:00
טלפון: 03-6493932
להזמנות: לחצו << כאן >>

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close