פאי פקאן אמיתי כמו שפאי פקאן צריך להיות, מצופה בריבת חלב ומקושט בפקאן – מתכון של נירית טיירי:
מתכון לפאי פקאן גבינה וריבת חלב
פאי פקאן אמיתי כמו שפאי פקאן צריך להיות, מצופה בריבת חלב וקישוט פקאן
Ingredients
מצרכים לתחתית
- שרוול ביסקוויטים מרוסק דק
- 100 גרם חמאה רכה
מצרכים למלית
- 2 קופסאות שמנת חמוצה
- 250 גרם גבינה לבנה
- 2 ביצים
- 2/3 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 1 פודינג וניל
- 2 כפות קורנפלור או קמח
Instructions
- לערבב את המוצרים לתחתית
- להניח בתבנית פאי או תבנית עגולה רגילה בקוטר 24
- לפזר אגוזי פקאן מסוכרים מעל
- להקציף את כל החומרים למלית ביחד – אין צורך להפריד
- לשפוך על התחתית
- לאפות על 180° בערך חצי שעה עד שמזהיב למעלה
- למרוח מעל ריבת חלב ולקשט בפקאנים
Notes
אפשר להגזים עם הקישוט בפקאנים, אנחנו אוהבים מוגזם 🙂