זה הזמן להתפנק: מתכון לפאי פקאן גבינה וריבת חלב

פאי פקאן אמיתי כמו שפאי פקאן צריך להיות, מצופה בריבת חלב ומקושט בפקאן – מתכון של נירית טיירי:

מתכון לפאי פקאן גבינה וריבת חלב

פאי פקאן אמיתי כמו שפאי פקאן צריך להיות, מצופה בריבת חלב וקישוט פקאן
מספר מנות 1 פאי

רכיבים

מצרכים לתחתית

  • שרוול ביסקוויטים מרוסק דק
  • 100 גרם  חמאה רכה

מצרכים למלית

  • 2 קופסאות שמנת חמוצה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 2 ביצים
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור או קמח

הוראות הכנה

  • לערבב את המוצרים לתחתית
  • להניח בתבנית פאי או תבנית עגולה רגילה בקוטר 24
  • לפזר אגוזי פקאן מסוכרים מעל
  • להקציף את כל החומרים למלית ביחד – אין צורך להפריד
  • לשפוך על התחתית
  • לאפות על 180° בערך חצי שעה עד שמזהיב למעלה
  • למרוח מעל ריבת חלב ולקשט בפקאנים

הערות למתכון

אפשר להגזים עם הקישוט בפקאנים, אנחנו אוהבים מוגזם 🙂
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח אמריקאי
מתאים ל: קינוחים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות