זה הזמן להתפנק: מתכון לפאי פקאן גבינה וריבת חלב

פאי פקאן אמיתי כמו שפאי פקאן צריך להיות, מצופה בריבת חלב ומקושט בפקאן – מתכון של נירית טיירי:

מתכון לפאי פקאן גבינה וריבת חלב

פאי פקאן אמיתי כמו שפאי פקאן צריך להיות, מצופה בריבת חלב וקישוט פקאן

מצרכים לתחתית

  • שרוול ביסקוויטים מרוסק דק
  • 100 גרם  חמאה רכה

מצרכים למלית

  • 2 קופסאות שמנת חמוצה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 2 ביצים
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור (או קמח)
  1. לערבב את המוצרים לתחתית

  2. להניח בתבנית פאי או תבנית עגולה רגילה בקוטר 24

  3. לפזר אגוזי פקאן מסוכרים מעל

  4. להקציף את כל החומרים למלית ביחד – אין צורך להפריד

  5. לשפוך על התחתית

  6. לאפות על 180° בערך חצי שעה עד שמזהיב למעלה

  7. למרוח מעל ריבת חלב ולקשט בפקאנים

אפשר להגזים עם הקישוט בפקאנים, אנחנו אוהבים מוגזם 🙂

קל להכנה
מטבח אמריקאי
קינוחים
Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close