עידן חדש במלון דן ת"א: שף בוריס פאוקמן מונה לשף הראשי של המלון

חילופי גברא במלון דן ת"א – אחרי 25 שנה

בוריס פאוקמן מונה לשף הראשי של מלון דן תל אביב ויחליף בתפקיד את עובד אלפיה שהיה שף המלון במשך 25 שנים ועבר לתפקיד סגן ראש אגף מזון ומשקאות, וממונה על תחום הקולינריה ברשת מלונות דן. במסגרת תפקידו, פאוקמן יוביל את כל המערך הקולינרי של מלון דן תל אביב, הכולל תפעול מספר מטבחים, חדר אוכל, בר בלובי המלון, טרקלין עסקים וכמובן מסעדת השף של המלון "קפה 99".

בוריס פאוקמן שף דן תל אביב (צילום אורן בן חקון)

ממלונות בראשית וקדמא לתל אביב

פאוקמן (בן 48) בעל ניסיון עשיר בתחום הקולינריה בענף המלונאות ובכלל.  ב-11 השנים האחרונות כיהן כשף הראשי של מלון בראשית ובמקביל כשף מועדון הכדורגל חיפה. קודם לכן פאוקמן ליווה את פתיחת מלון קדמא והקים שם את כל המערך הקולינרי של המלון.

>> קראו גם: חופשת פסח חלומית וכשרה למהדרין ביוון הכל כלול – במחיר מיוחד לחברי דתילישס

מלון דן תל אביב (צילום ארכיון מלונות דן)

מלון מוביל בהיבט הקולינרי בארץ ובעולם

אילן בן חקון, מנכ"ל מלון דן תל אביב מסר: "אני רוצה לאחל המון הצלחה לבוריס פאוקמן בתפקידו ובטוח שבאמצעות הניסיון הרב שהוא צבר לאורך השנים הוא יוביל את המערך הקולינרי האיכותי של המלון להישגים משמעותיים.

בהזדמנות זאת, אני רוצה להודות לעובד אלפיה, השף המיתולוגי של המלון ב-25 השנים האחרונות, על המקצוענות שלו, היצירתיות שלו והמסירות שלו שהפכו את דן תל אביב למלון מוביל בהיבט הקולינרי בארץ ובעולם."

נוסטלגיה – מנה ממסעדת 'הירקון 99" (צילום דתילישס)

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close