טחינה לבד עם קש או בתוספת למנת פאלפל?
הסקר בדק את דפוסי צריכת הטחינה בקרב הצרכן הישראלי:
רוב הציבור צורך טחינה על בסיס יום-יומי. 75% מהישראלים מזלפים טחינה על סלט ירקות, 60% מוסיפים על חציל, 59% על לחם או פיתה ו-40% מוסיפים טחינה לבישולי בשר, עוף ודגים.
מרבית הצרכנים (94% ) סבורים שטחינה גולמית בריאה.
51% מהציבור הישראלי צורך טחינה גולמית.
65% מהישראלים אוכלים טחינה לפחות פעמיים בשבוע.
טחינה – אהבה טהורה
הסקר שנערך בקרב מדגם מייצג באמצעות מכון המחקר שילוב עבור המותג "בארכה" עוסק במוצר המזרח תיכוני החם בכל בית, הטחינה וביתה הקטנה – החלבה, המדגם כולל 506 גברים ונשים, בגילאי 18+, הצורכים טחינה גולמית ו/או חלבה לפחות אחת לחודש, הסקר הוא ייעודי אינטרנטי בקרב מדגם מפאנל גולשי האינטרנט iPanel.
תוצאות הסקר משקפות את האהבה הטהורה שלנו לטחינה, לא רק שהישראלים מוסיפים אותה כמעט לכל מנה אלא מתברר שיש לנו לו"ז קבוע לגבי הרגלי הצריכה שלה: מתברר כי 65% מהישראלים שומרים על הרגל צריכה קבוע של פעמיים בשבוע, לרוב על סלט ירקות או ירקות טריים, 60% מהישראלים מזלפים אותה על חציל, 59% על לחם פיתה וכדומה, 39% אחוז נהנים מהטחינה עם ירקות צלויים או מוקפצים, ו-30% עם בישולי בשר, דגים ועוף.
מומלץ בכל בית
נראה כי הטחינה משתלטת על המטבח הישראלי ואהבתנו אליה גדלה כבר לא רק כסלט אלא כמרכיב לתבשילים, כמטבל למנות מגוונות ואפילו לקינוחים, לסיכום: תדאגו שתהיה לכם לפחות טחינה אחת בבית.
קבלו את היעד החדש והמפנק לחופשת הפסח שלכם! חופשת הכל כלול במחיר מיוחד לחברי דתילישס.
לא רוצים לפספס שום מידע? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על האירועים הבאים? << לחצו כאן >>