הכוכבים במסעדת ספורה – SEFORA בקומה 49 עזריאלי (צילום אמיר מנחם)
מנות מקוריות, קוקטיילים מפתיעים ומוזיקה שעושה שמח בלב. בארבעה ערבים שונים ארבעה כוכבים שונים. שיביאו פרשנות מהמטבח שלהם למטבח האסייתי בקומה 49 בעזריאלי. ניקיי (טום אביב), אקלקטי (דימה), יפני (מתן בל) מרוקאי (אתי אביטל)
ספורה – Sefora היא לא רק מסעדה שמציעה אוכל איכותי. אלא גם שואפת להעשיר את חווית האורחים שלה עם סדרת אירוחים מדהימים בהן יתארחו שפים מוכרים ומובילים בסצנה הקולינרית. כל שף יביא את הפרשנות הייחודית שלו למטבח האסייתי של ספורה לצד התפריט הקבוע וייצור מנות שיגרמו לצאת למסע קולינרי מרתק ובלתי נשכח. בערבים המיוחדים שיבואו תוכלו להינות ממנות שמביאות את המטבח האסייתי לגבהים חדשים, פרזנטציה חיה במרכז המסעדה ומוזיקה שעושה את ההבדל. הכל יחד ייצור חוויה בלתי נשכחת.

שף תום אביב עם המטבח הניקיי (4.2)
את הערב הראשון יפתח השף טום אביב (4.2), אחד השפים המובילים והבולטים בסצנה הקולינרית הישראלית ויעניק פרשנות ייחודית מהמטבח הניקיי, שהינו שילוב מרתק בין יפן ופרו בטכניקות משולבות ובעבודת יד מדויקת, כאשר בין המנות שיוצעו: טונה וענבים-טרטר טונה אדומה צימוקים שקדים ושמן ירוק,קרם אחו בלנקו וקרפצ׳יו של ענבים אדומים. בייצים וקוויאר-טמאגו, איולי ציר דגים וקוויאר.
שף דימה עם המטבח אקלקטי (18.2)
באירוח השני (18.2) יגיע להוביל את המטבח של ספורה השף דימה, שיביא את כל העולם בצלחת אחת. דימה הוא שף שנושא עמו את עולמו הקולינרי שנרקם ממסעותיו ברחבי העולם ומורשת דייגים גאורגית ויביא סגנון אישי שמאחד בין תרבויות וטעמים שונים. בערב הזה ב-Sefora, הוא יפתיע אתכם במנות שלא תוכלו לסרב להן, בינהן:סינטה וכבד אווז– רול סושי עטוף בקרפצ’יו סינטה עם כבד אווז צלוי וריבת שאלוט,קורזה-כיסוני קורזה בעבודת יד במילוי שוק אווז שבושל במשך כל הלילה בציר של ירקות שורש,מלבק,סילאן ותערובת תבלינים.
שף מתן בל עם המטבח היפני (25.2)
באירוח השלישי (25.2) תפגשו את השף מתן בל שמכיר את המטבח היפני על בוריו ויקח אותכם למסע יפני אותנטי עם עבודת יד מוקפדת עם מנות מיוחדות כמו: כרישה וסויה קוגי – קריספי רייס עטוף פניני אורז קריספים טרטר ספייסי סלמון פונזו הדרים וטוביקו, שישיטו רול – אושינקו עירית והאמצי, ציפוי האמצי סלסת שישיטו בגריל, פונזו יוזו מלח גס שומשום קלוי סריראצ’ה.
אתי אביטל עם המטבח המרוקאי והאסיאתי (11.3)
את סדרת האירוח תחתום ותסיים אתי אביטל(11.3) משתתפת דומיננטית בתוכנית ממשחקי שף ואחת השמות המובילים במטבח המרוקאי, היא תגיע להפתיע אתכם במפגש מעניין בין המסורת המרוקאית לבין המטבח האסייתי כאשר יוצעו מנות כמו: ביידה פורי – כדורי פאני פורי ממולאים בביצי בורי ורוטב מרוקאי פיקנטי, פילמנון – פילה אמנון בטמפורה לצד רוטב תפוחים פיקנטי-חמוץ, מתוק. אתי מביאה את טעמי המזרח הקרוב למפגש עם המזרח הרחוק באופן שלא תשכחו.

די ג'יי, אווירה וקולינריה גבוהה
בכל אחד מהערבים הללו, השפים יתייצבו במרכז המסעדה ויכינו את המנות שלהם מול עיני הסועדים, תוך שיתוף פעולה עם די ג’ייז שינגנו את המוזיקה המתאימה לאווירה. במהלך הערב יוגשו קוקטיילים מותאמים לכל סגנון אוכל שיבשלו השפים, והכל במחיר של מינמום 300 ש”ח לסועד.
בואו להתעלות מעל החיים היומיומיים ולגלות מחדש את משמעות המילה "חוויה" בגובה הכי רב שיש.
Sefora – כשאסיה פוגשת את גג העולם.
אז איפה אתם בחופשת פסח? כי יש לנו הצעה שלא תוכלו לסרב לה << לחצו כאן >>

תאריכי אירוחי השפים – אל תחמיצו:
- 4.2 יום שלישי – טום אביב החל משעה 18:00
- 18.2 יום שלישי – דימה החל משעה 18:00
- 25.2 יום שלישי – מתן בל החל משעה 18:00
- 11.3 יום שלישי – אתי אביטל החל משעה 18:00

ספורה – Sefora
כשרות: בשרי – רבנות מקומית
כתובת: דרך מנחם בגין 132, קומה 49 בבניין עזריאלי העגול, תל אביב
שעות פעילות: א'-ה' החל מ19:00 ועד אחרון הסועדים.
טלפון: 03-622-2212