מסעדת סושי בר בזל הוותיקה עוברת מרחוב פרישמן למלון פרימה סיטי. שברחוב מאפו בלב תל אביב, סמוך לרחוב הירקון. המסעדה הופכת לכשרה עם תפריט עשיר מהמטבח האסייתי. כאשר לצד המנות הקלאסיות של הסושי, יציעו השפים חיים אלוש ושאול דרעי מגוון מנות חדשות ויצירתיות בשילוב חומרי גלם מיוחדים. במסעדה בר מרשים עם תפריט אלכוהול מפנק, קוקטיילים ארומטיים ויינות משובחים שהותאמו במיוחד למנות.
מעבר מאתגר ומרגש כאחד
זיו פלג, בעלים מסעדת סושי בר בזל: "המעבר של מסעדה ותיקה כמו סושי בר בזל למקום חדש הוא מאתגר ומרגש כאחד. בחרנו לפתוח את המסעדה בבית המלון מאחר ואנחנו מאמינים כי מדובר בשיתוף פעולה שיתרום רבות למסעדה ויחשוף אותה לקהל נוסף שלא ביקר בה עד היום. כל זאת גם בזכות הרחבת התפריט והפיכתה למסעדה כשרה"
תפריט מגוון ומקורי
צ'יפס אבוקדו- אבוקדו בטמפורה, סביצ'ה דניס, חזה אווז עם קרם בטטה לבנה, פנינת הים- טונה וסלמון עטופים בדף מלפפון, טטאקי פילה בקר, סלט בידו גאדו – כרוב סגול, תפו״א, טופו, סלנובה, שרי, צנונית, תרד, נבטים, כוסברה, ביצה רכה, רוטב חמאת בוטנים , פילה מוסר עם אטריות תרד טריות וסטייק פילה בקר – פירה עם קרם קוקוס, פטריות שימאג׳י, דלעת יפנית, ציר סויה מתוקה.
במנות הסושי : הירושימה- אורז סגול, סלמון, סלק מוחמץ, רוטב כוסברה, עירית, שבבי טמפורה אדומה, גוואקאמולה, אבקת הירושימה, טרטרול- דלעת יפנית אפויה, פפאיה, שאטה, עירית, מלפפון, ספייסי מיונז, שומשום שחור, טרטר מוסר, צ׳ימיצ׳ורי יפני, צ׳ילי קצוץ, ארטופו- (רול טבעוני) טופו במרינדה, בצל מוחמץ, דלעת יפנית אפויה, מלפפון, עירית, ריבת צ׳ילי ירוק, טוגראשי, שבבי טמפורה אדומה, קרם סלק, ספייסי טונה – טונה, מלפפון, אושינקו, לימון, ספייסי מיונז, רוטב צ׳ילי חריף, שבבי טמפורה אדומה, אפונת וסאבי, ריבת צ׳ילי ועוד…
בקינוחים: נמסיס שוקולד- רוטב קרמל מלוח, טוויל שוקולד ואגוזי לוז, בייבי בזיל, קרם ברולה – טוויל תחרה של קוקוס עם רוטב פירות יער.
סושי בר בזל
כתובת: מאפו 9 , תל אביב – יפו
שעות פתיחה: בימים א׳-ה׳ החל מהשעה 18:00 ועד 23:30 | במוצ״ש שעה וחצי מצאת השבת.
כשרות: רבנות מקומית
טלפון להזמנת מקום: 077-9966312
משלוחים ואיסוף עצמי: בימים א'-ה' בין 11:00 ל- 22:30 ובמוצ"ש בין 19:00 ל- 22:30
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>