נותרו מספר מקומות בודדים לארוחת השפים הראשונה והנרגשת של ׳דיאלוגים במטבח׳, שתתקיים מחר. יום שלישי ה – 29.11.22 בשעה 19:30. בארוחה יארח שף נדב מלין את שף ראנם ברהום ממסעדת רשטא לארוחה אותנטית , יחודית וחד פעמית שנותנת כבוד לחומרי הגלם המקומיים ולשורשים הקולינריים של האזור כולו. הזדמנות נפלאה לאכול את מטעמי מסעדת רטשא בהשגחה ובכשרות.

תוצרת עונתית מהשווקים ומהרים
המנות בארוחה מתבססות על המטבח המסורתי של שני השפים ובפרשנות משותפת שלהם.
הארוחה תתחיל בקבלת פנים עם שלל מנות שיתבססו על תוצרת עונתית מהשווקים ומההרים. בין המנות: טרטר שייטל ממרעה גולן עם סבנאח׳ של מרוות ירושלים, מרק חורשט סבזי ומלוחייה ועוד… לאחר מכן הארוחה תמשיך עם שלוש מנות עיקריות מחומרי הגלם הטובים ביותר:
מנה ראשונה – שישברק במילוי כרישה וקישוא עם קרם שקדים.
מנה שנייה – מסאחן של עוף אורגני בסומאק בלגי על שלל בצלים במרקמים שונים.
ושלישית – מנסף כתף טלה בבישול ארוך בציר בורגול מותסס.
ויסיימו בקינוח יצירתי ובקפה מיוחד.

ארוחה חד פעמית – לספונטניים
עלות הארוחה היא 350 ₪ כולל שירות וכוס יין של יקב קסטל
לפרטים נוספים ולהרשמה התקשרו לטלפון: 052-263-3918 , 052-7040047
כשרות: רבנות מקומית
הארוחה תתקיים במלון לוגוס, יד השמונה
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>