הסכך, הלולב, ההדס והערבה – מתחת לסוכה אין נכון יותר מליהנות ממאכלים ירוקים. קבלו מתכון מיוחד וקל להכנה לתבשיל ירקות בקארי ירוק:
מתכון לתבשיל ירקות בקארי ירוק
ירוק, מקורי ומעולה לכל זמן: מתכון לתבשיל ירקות בקארי ירוק
Ingredients
- 1/2 בצל קלוף וקצוץ
- 1 שן שום
- 50 גרם שעועית ירוקה טרייה
- 1 פלפל צ'ילי ירוק
- 70 גרם ברוקולי
- 1 פאק צ'וי (כרוב סיני)
- 50 אספרגוס
- 1/2 קישוא
- 1 כף ממרח קארי ירוק
- 50 מ"ל רוטב סויה
- 500 מ"ל ציר ירקות
- 500 מ"ל חלב קוקוס
- שמן
- מלח
- שומשום שחור
- אורז לבן (להגשה)
Instructions
- מחממים סיר רונדו על הכיריים מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ. כשהבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום, את השעועית הירוקה, פלפל הצ'ילי הברוקולי, הכרוב הסיני והאספרגוס ומקפיצים כמה דקות.
- כשהם הופכים לחומים-זהובים, שמים כף ממרח קארי ירוק במרכז המחבת ומוסיפים את רוטב הסויה על הקארי, תוך ערבוב בכף עץ, מוסיפים גם את חלב הקוקוס ומבשלים 10 דקות.
- מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים לצד אורז לבן.
Notes
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה