מתכון לתבשיל ירקות בקארי ירוק

הסכך, הלולב, ההדס והערבה – מתחת לסוכה אין נכון יותר מליהנות ממאכלים ירוקים. קבלו מתכון מיוחד וקל להכנה לתבשיל ירקות בקארי ירוק

מתכון לתבשיל ירקות בקארי ירוק

ירוק, מקורי ומעולה לכל זמן: מתכון לתבשיל ירקות בקארי ירוק
Servings 6 מנות
Cook Time 15 minutes
Total Time 30 minutes

Ingredients

  • 1/2 בצל קלוף וקצוץ
  • 1 שן שום
  • 50 גרם שעועית ירוקה טרייה
  • 1 פלפל צ'ילי ירוק
  • 70 גרם ברוקולי
  • 1 פאק צ'וי (כרוב סיני)
  • 50 אספרגוס
  • 1/2 קישוא
  • 1 כף ממרח קארי ירוק
  • 50 מ"ל רוטב סויה
  • 500 מ"ל ציר ירקות
  • 500 מ"ל חלב קוקוס
  • שמן
  • מלח
  • שומשום שחור
  • אורז לבן (להגשה)

Instructions

  • מחממים סיר רונדו על הכיריים מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ. כשהבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום, את השעועית הירוקה, פלפל הצ'ילי הברוקולי, הכרוב הסיני והאספרגוס ומקפיצים כמה דקות.
  • כשהם הופכים לחומים-זהובים, שמים כף ממרח קארי ירוק במרכז המחבת ומוסיפים את רוטב הסויה על הקארי, תוך ערבוב בכף עץ, מוסיפים גם את חלב הקוקוס ומבשלים 10 דקות.
  • מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים לצד אורז לבן.

Notes

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
Course: קל להכנה
Cuisine: מטבח מקומי
Keyword: טבעוני, סוכות, ראשונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close