מתכון לתבשיל ירקות בקארי ירוק

הסכך, הלולב, ההדס והערבה – מתחת לסוכה אין נכון יותר מליהנות ממאכלים ירוקים. קבלו מתכון מיוחד וקל להכנה לתבשיל ירקות בקארי ירוק

מתכון לתבשיל ירקות בקארי ירוק

ירוק, מקורי ומעולה לכל זמן: מתכון לתבשיל ירקות בקארי ירוק
מספר מנות 6 מנות
זמן בישול 15 mins
זמן הכנה כולל 30 mins

רכיבים

  • 1/2 בצל קלוף וקצוץ
  • 1 שן שום
  • 50 גרם שעועית ירוקה טרייה
  • 1 פלפל צ'ילי ירוק
  • 70 גרם ברוקולי
  • 1 פאק צ'וי (כרוב סיני)
  • 50 אספרגוס
  • 1/2 קישוא
  • 1 כף ממרח קארי ירוק
  • 50 מ"ל רוטב סויה
  • 500 מ"ל ציר ירקות
  • 500 מ"ל חלב קוקוס
  • שמן
  • מלח
  • שומשום שחור
  • אורז לבן (להגשה)

הוראות הכנה

  • מחממים סיר רונדו על הכיריים מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ. כשהבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום, את השעועית הירוקה, פלפל הצ'ילי הברוקולי, הכרוב הסיני והאספרגוס ומקפיצים כמה דקות.
  • כשהם הופכים לחומים-זהובים, שמים כף ממרח קארי ירוק במרכז המחבת ומוסיפים את רוטב הסויה על הקארי, תוך ערבוב בכף עץ, מוסיפים גם את חלב הקוקוס ומבשלים 10 דקות.
  • מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים לצד אורז לבן.

הערות למתכון

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח מקומי
מתאים ל: טבעוני, סוכות, ראשונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות