שירבו זכויותינו: מתכון לרימון במילוי סביצ'ה דג ים

יְהִי רָצוֹן מִלְּפָנֶיךָ ה’ אֱלֹקֵינוּ וֵאלֹקֵי אֲבוֹתֵינוּ, שֶׁתַּרְבֶּה זְכֻיּוֹתֵינוּ כְּרִמּוֹן: המסעדה האיטלקית לוצ'נה luciana בשדרות ממילא חושפת בפנינו מתכון למנה מאוד מיוחדת על בסיס רימון וסביצ'ה דג ים להכנה ביתית לערב חג ראש השנה.

מתכון לרימון במילוי סביצ'ה דג ים

מתכון של מסעדת לוצ'נה למנה מיוחדת להכנה ביתית לערב חג ראש השנה
Servings 1 מנה
Total Time 15 minutes

Ingredients

  • דג ים לבן טרי לבחירה דניס / מוסר / פלמידה
  • רימון
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • פקאן מסוכר
  • דבש
  • מיץ לימון
  • חרדל
  • מלח
  • פלפל

מצרכים לרוטב

  • 1 כף דבש
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/2 כפית חרדל
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

Instructions

  • חותכים את הדג לקוביות קטנות, קוצצים חופן פטרוזיליה וחופן כוסברה
  • שוברים את הפקאנים לחתיכות קטנות
  • מפרידים את הרימון, מנקים את המילוי, ואת הקליפה עצמה שומרים בצד

הכנת הרוטב

  • מערבבים את כל המצרכים יחד ומניחים בצורה דקורטיבית בתוך הרימון

Notes

בתאבון וחג שמח!
*המתכון מאת מסעדת לוצ'נה – luciana
Course: קל להכנה
Cuisine: מטבח איטלקי
Keyword: ראש השנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close