יְהִי רָצוֹן מִלְּפָנֶיךָ ה’ אֱלֹקֵינוּ וֵאלֹקֵי אֲבוֹתֵינוּ, שֶׁתַּרְבֶּה זְכֻיּוֹתֵינוּ כְּרִמּוֹן: המסעדה האיטלקית לוצ'נה luciana בשדרות ממילא חושפת בפנינו מתכון למנה מאוד מיוחדת על בסיס רימון וסביצ'ה דג ים להכנה ביתית לערב חג ראש השנה.
מתכון לרימון במילוי סביצ'ה דג ים
מתכון של מסעדת לוצ'נה למנה מיוחדת להכנה ביתית לערב חג ראש השנה
Ingredients
- דג ים לבן טרי לבחירה דניס / מוסר / פלמידה
- רימון
- כוסברה
- פטרוזיליה
- פקאן מסוכר
- דבש
- מיץ לימון
- חרדל
- מלח
- פלפל
מצרכים לרוטב
- 1 כף דבש
- 2 כפות מיץ לימון
- 1/2 כפית חרדל
- 4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
Instructions
- חותכים את הדג לקוביות קטנות, קוצצים חופן פטרוזיליה וחופן כוסברה
- שוברים את הפקאנים לחתיכות קטנות
- מפרידים את הרימון, מנקים את המילוי, ואת הקליפה עצמה שומרים בצד
הכנת הרוטב
- מערבבים את כל המצרכים יחד ומניחים בצורה דקורטיבית בתוך הרימון
Notes
בתאבון וחג שמח!
*המתכון מאת מסעדת לוצ'נה – luciana
*המתכון מאת מסעדת לוצ'נה – luciana