שירבו זכויותינו: מתכון לרימון במילוי סביצ'ה דג ים

יְהִי רָצוֹן מִלְּפָנֶיךָ ה’ אֱלֹקֵינוּ וֵאלֹקֵי אֲבוֹתֵינוּ, שֶׁתַּרְבֶּה זְכֻיּוֹתֵינוּ כְּרִמּוֹן: המסעדה האיטלקית לוצ'נה luciana בשדרות ממילא חושפת בפנינו מתכון למנה מאוד מיוחדת על בסיס רימון וסביצ'ה דג ים להכנה ביתית לערב חג ראש השנה.

מתכון לרימון במילוי סביצ'ה דג ים

מתכון של מסעדת לוצ'נה למנה מיוחדת להכנה ביתית לערב חג ראש השנה
מספר מנות 1 מנה
זמן הכנה כולל 15 mins

רכיבים

  • דג ים לבן טרי לבחירה דניס / מוסר / פלמידה
  • רימון
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • פקאן מסוכר
  • דבש
  • מיץ לימון
  • חרדל
  • מלח
  • פלפל

מצרכים לרוטב

  • 1 כף דבש
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/2 כפית חרדל
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

  • חותכים את הדג לקוביות קטנות, קוצצים חופן פטרוזיליה וחופן כוסברה
  • שוברים את הפקאנים לחתיכות קטנות
  • מפרידים את הרימון, מנקים את המילוי, ואת הקליפה עצמה שומרים בצד

הכנת הרוטב

  • מערבבים את כל המצרכים יחד ומניחים בצורה דקורטיבית בתוך הרימון

הערות למתכון

בתאבון וחג שמח!
*המתכון מאת מסעדת לוצ'נה – luciana
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח איטלקי
מתאים ל: ראש השנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות