מתכון לרולדת שוקולד אוראו

הנה גילוי נאות: לקחנו תמונת אילוסטרציה לעוגה הזו, כי כשניסינו אותה היא חוסלה תוך כמה דקות. רוצו להכין, היא מטריפה ומשאירה טעם מצויין בפה גם שעות אחרי

רולדת שוקולד אוראו

רולדת שוקולד ריחנית ומלאה בטעם טוב, שמשאירה הרבה מתיקות גם אחרי הביס האחרון
מספר מנות 1 רולדה
זמן הכנה כולל 30 mins

רכיבים

מצרכים לרולדת שוקולד אוראו

  • 1/2 כוס קמח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 1 כף שמן
  • 1 כפית אבקת אפייה

מצרכים למילוי

  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 1/2 קופסה גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות סוכר
  • 4 יחידות עוגיות אוראו מפוררות

מצרכים לגנאש

  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה

הוראות הכנה

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקצף יציב
  • בקערה נפרדת מניחים את שאר המצרכים לבסיס ובתנועות קיפול מאחדים ביניהם
  • משמנים נייר אפיה על גבי תבנית תנור גדולה, מפזרים באופן אחיד את הבלילה ואופים על 180° לא יותר מ-10 דקות
  • מוציאים מהתנור, ומיד מניחים על הבלילה מגבת רטובה ומגלגלים לרולדה
  • מכינים את מילוי הקצפת מכל המצרכים יחד, ממלאים את הרולדה ומגלגלים
  • ממיסים את השוקולד והשמנת לגנאש ומורחים על העוגה
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: עוגות
מתאים ל: נשנוש מתוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות