פרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים
מתכון מאת נירית טיירי לפרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים
Ingredients
- 1/2 קילו פרגיות
- 2 בצלים גדולים
- 1 חבילה בצלצלי שאלוט
- 3 כפות סילאן
- חבילת ערמונים בוואקום
- מלח, פלפל, פפריקה לתיבול
Instructions
- חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים עם בצלצלי השאלוט בשמן על אש נמוכה עד להזהבה. מוסיפים כף סילאן וממשיכים לקרמל את הבצלים
- במידה וסטייק הפרגית גדול מידי – חוצים אותו ל-2 חתיכות ומוסיפים את הפרגיות לסיר
- מתבלים כל יחידה במלח, פלפל ומעט ממש פפריקה ומוסיפים עוד כף או 2 של סילאן וערמונים
- מבשלים כ-15 דק על אש נמוכה, הופכים מידי פעם ומרטיבים את הפרגיות ברוטב שנוצר