מתכון לפרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים

פרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים

מתכון מאת נירית טיירי לפרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים

  • 1/2 קילו פרגיות
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 חבילה בצלצלי שאלוט
  • 3 כפות סילאן
  • חבילת ערמונים בוואקום
  • מלח, פלפל, פפריקה (לתיבול)
  1. חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים עם בצלצלי השאלוט בשמן על אש נמוכה עד להזהבה. מוסיפים כף סילאן וממשיכים לקרמל את הבצלים 

  2. במידה וסטייק הפרגית גדול מידי – חוצים אותו ל-2 חתיכות ומוסיפים את הפרגיות לסיר

  3. מתבלים כל יחידה במלח, פלפל ומעט ממש פפריקה ומוסיפים עוד כף או 2 של סילאן וערמונים

  4. מבשלים כ-15 דק על אש נמוכה, הופכים מידי פעם ומרטיבים את הפרגיות ברוטב שנוצר

קל להכנה
מטבח מקומי
ראש השנה, שבתות וחגים
Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close