מתכון לפרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים

פרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים

מתכון מאת נירית טיירי לפרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים
מספר מנות 6 מנות
זמן הכנה כולל 25 mins

רכיבים

  • 1/2 קילו פרגיות
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 חבילה בצלצלי שאלוט
  • 3 כפות סילאן
  • חבילת ערמונים בוואקום
  • מלח, פלפל, פפריקה לתיבול

הוראות הכנה

  • חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים עם בצלצלי השאלוט בשמן על אש נמוכה עד להזהבה. מוסיפים כף סילאן וממשיכים לקרמל את הבצלים 
  • במידה וסטייק הפרגית גדול מידי – חוצים אותו ל-2 חתיכות ומוסיפים את הפרגיות לסיר
  • מתבלים כל יחידה במלח, פלפל ומעט ממש פפריקה ומוסיפים עוד כף או 2 של סילאן וערמונים
  • מבשלים כ-15 דק על אש נמוכה, הופכים מידי פעם ומרטיבים את הפרגיות ברוטב שנוצר
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח מקומי
מתאים ל: ראש השנה, שבתות וחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות