מתכון לפרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים

פרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים

מתכון מאת נירית טיירי לפרגיות מקורמלות בסילאן ובצלים
Servings 6 מנות
Total Time 25 minutes

Ingredients

  • 1/2 קילו פרגיות
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 חבילה בצלצלי שאלוט
  • 3 כפות סילאן
  • חבילת ערמונים בוואקום
  • מלח, פלפל, פפריקה לתיבול

Instructions

  • חותכים את הבצלים לרצועות ומטגנים עם בצלצלי השאלוט בשמן על אש נמוכה עד להזהבה. מוסיפים כף סילאן וממשיכים לקרמל את הבצלים 
  • במידה וסטייק הפרגית גדול מידי – חוצים אותו ל-2 חתיכות ומוסיפים את הפרגיות לסיר
  • מתבלים כל יחידה במלח, פלפל ומעט ממש פפריקה ומוסיפים עוד כף או 2 של סילאן וערמונים
  • מבשלים כ-15 דק על אש נמוכה, הופכים מידי פעם ומרטיבים את הפרגיות ברוטב שנוצר
Author: נירית טיירי
Course: קל להכנה
Cuisine: מטבח מקומי
Keyword: ראש השנה, שבתות וחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close