מתכון לפסטה ברוטב שמנת עסיסי, כמהין ופרמז'ן

שדרגו את הפסטה הביתית שלכם עם המתכון המיוחד של נירית טיירי: רוטב שמנת מדהים שמתאים גם לרביולי, עם יין לבן, פרמז'ן ומחית כמהין

מתכון לפסטה / רביולי ברוטב שמנת

פסטה מושלמת, עם רוטב שמנת עסיסי ופרמז'ן
Servings 3 מנות
Total Time 30 minutes

Ingredients

  • פסטה או רביולי
  • חמאה
  • יין לבן
  • בצל סגול
  • פטריות פורטובלו
  • פטריות שמפניון
  • שום כתוש
  • 250 מ"ל שמנת להקצפה 38% שומן
  • 1/4 כוס חלב
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • 1/2 כף מחית כמהין
  • מלח
  • פלפל

Instructions

  • מניחים קצת חמאה בסיר ומוסיפים בצל סגול חתוך דק לרצועות – עד שנהיה שקוף
  • מוסיפים פטריות פורטובלו ושמפניות חתוכות בעובי בינוני ומזהיבים
  • מוסיפים שום כתוש וקצת יין לבן ונותנים להתאדות בערך דקה
  • מוסיפים 250 מל שמנת להקצפה 38% שומן, רבע כוס חלב, כף אבקת מרק פטריות, חצי כפית מחית כמהין, מלח ופלפל ומבשלים בחום נמוך
  • לקראת הסוף מוסיפים פרמז'ן / מוצרלה ומערבבים
  • לא נותנת לסיר לבעבע, ברגע שמסמיך ומתחיל בעבוע – מכבים
  • מרתיחים את הרביולי או הפסטה בנפרד – ומבשלים עם הרוטב בערך 3 דקות

Notes

רוטב הפסטה הזה הוא מהטובים שטעמנו
Author: נירית טיירי
Course: קל להכנה
Cuisine: מטבח איטלקי
Keyword: ראשונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close