מתכון לפסטה ברוטב שמנת עסיסי, כמהין ופרמז'ן

שדרגו את הפסטה הביתית שלכם עם המתכון המיוחד של נירית טיירי: רוטב שמנת מדהים שמתאים גם לרביולי, עם יין לבן, פרמז'ן ומחית כמהין

מתכון לפסטה / רביולי ברוטב שמנת

פסטה מושלמת, עם רוטב שמנת עסיסי ופרמז'ן

  • פסטה או רביולי
  • חמאה
  • יין לבן
  • בצל סגול
  • פטריות פורטובלו
  • פטריות שמפניון
  • שום כתוש
  • 250 מ"ל שמנת להקצפה (38% שומן)
  • 1/4 כוס חלב
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • 1/2 כף מחית כמהין
  • מלח
  • פלפל
  1. מניחים קצת חמאה בסיר ומוסיפים בצל סגול חתוך דק לרצועות – עד שנהיה שקוף

  2. מוסיפים פטריות פורטובלו ושמפניות חתוכות בעובי בינוני ומזהיבים

  3. מוסיפים שום כתוש וקצת יין לבן ונותנים להתאדות בערך דקה

  4. מוסיפים 250 מל שמנת להקצפה 38% שומן, רבע כוס חלב, כף אבקת מרק פטריות, חצי כפית מחית כמהין, מלח ופלפל ומבשלים בחום נמוך

  5. לקראת הסוף מוסיפים פרמז'ן / מוצרלה ומערבבים

  6. לא נותנת לסיר לבעבע, ברגע שמסמיך ומתחיל בעבוע – מכבים

  7. מרתיחים את הרביולי או הפסטה בנפרד – ומבשלים עם הרוטב בערך 3 דקות

רוטב הפסטה הזה הוא מהטובים שטעמנו
קל להכנה
מטבח איטלקי
ראשונות
Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close