מושלם לעונת החגים: מתכון לפלפלים ממולאים בירקות

החגים כאן, וזה זמן מאתגר במיוחד לכל מי שמנסה לשמור על אורח חיים בריא. במיוחד עבורכם, מתכון מיוחד באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא: פלפלים ממולאים בירקות

מתכון לפלפלים ממולאים בירקות

תוספת של ירק צבעוני ומתובל שניתן לאכול בכיף. דל קלוריות

  • 6 פלפלים (בינוניים בצבעים שונים)

מצרכים למילוי

  • קישוא גדול
  • גזר גדול
  • סלסלת פטריות שמפניון
  • 1/2 כרובית בינונית
  • בצל גדול
  • תבלינים – מלח, פלפל, כמון או ראס אל חנות

מצרכים לרוטב

  • 1 כוס מים רותחים
  • 3 עגבניות מרוסקות (או חצי קופסא של עגבניות מרוסקות ללא תוספת סוכר)
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל
  • 5-6 עלי בזיליקום
  1. לטחון את הירקות במעבד מזון למרקם דק (לא לטחון למחית)

  2. לסחוט את הנוזלים או להעביר למסננת שנמצאת מעל סיר הבישול להגרת נוזלים (לשמור את נוזלי הירקות שעשירים בויטמינים ומינרלים כחלק מהרוטב לבישול)

  3. לתבל את המילוי בכף רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, כמון או כל תבלין אחר שרוצים

  4. מסירים את הראשים של הפלפלים ומנקים מגרעינים

  5. ממלאים כל פלפל עד הסוף ומסדרים בסיר

  6. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ושופכים מעל הפלפלים ומבשלים עד לריכוך

  7. במהלך הבישול יופרשו עוד נוזלים מהירקות, לאדות עד לקבלת רוטב בסמיכות הרצויה

קל להכנה
מטבח מקומי
טבעוני, ראשונות, תוספות
Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close