קל להכנה: מתכון לפטה כבדים ובצלים מקורמלים

מתכון לפטה כבדים ובצלים מקורמלים

נירית טיירי עם מתכון קל להכנה שישאיר לכם טעם טוב בפה להמשך הארוחה: פטה כבדים ובצלים מקורמלים
Servings 6 מנות
Total Time 15 minutes

Ingredients

  • כבדים צלויים
  • בצלים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית דבש

Instructions

  • מטגנים בצלים חתוכים לקוביות קטנות עם רבע כוס שמן, עד שמתחיל להקרים – בערך 10 דקות
  • מוסיפים כפית דבש וממשיכים להקרים את הבצלים
  • חותכים את הכבדים לחתיכות קטנות ומערבבים
  • מעבירים הכל למעבד מזון. ניתן להוסיף עוד שמן במידת הצורך
Author: נירית טיירי
Course: קל להכנה
Cuisine: מטבח אירופאי
Keyword: ראש השנה, ראשונות, שבתות וחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close