קל להכנה: מתכון לפטה כבדים ובצלים מקורמלים

מתכון לפטה כבדים ובצלים מקורמלים

נירית טיירי עם מתכון קל להכנה שישאיר לכם טעם טוב בפה להמשך הארוחה: פטה כבדים ובצלים מקורמלים

  • כבדים צלויים
  • בצלים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית דבש
  1. מטגנים בצלים חתוכים לקוביות קטנות עם רבע כוס שמן, עד שמתחיל להקרים – בערך 10 דקות

  2. מוסיפים כפית דבש וממשיכים להקרים את הבצלים

  3. חותכים את הכבדים לחתיכות קטנות ומערבבים

  4. מעבירים הכל למעבד מזון. ניתן להוסיף עוד שמן במידת הצורך

קל להכנה
מטבח אירופאי
ראש השנה, ראשונות, שבתות וחגים
Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close