קל להכנה: מתכון לפטה כבדים ובצלים מקורמלים

מתכון לפטה כבדים ובצלים מקורמלים

נירית טיירי עם מתכון קל להכנה שישאיר לכם טעם טוב בפה להמשך הארוחה: פטה כבדים ובצלים מקורמלים
מספר מנות 6 מנות
זמן הכנה כולל 15 mins

רכיבים

  • כבדים צלויים
  • בצלים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית דבש

הוראות הכנה

  • מטגנים בצלים חתוכים לקוביות קטנות עם רבע כוס שמן, עד שמתחיל להקרים – בערך 10 דקות
  • מוסיפים כפית דבש וממשיכים להקרים את הבצלים
  • חותכים את הכבדים לחתיכות קטנות ומערבבים
  • מעבירים הכל למעבד מזון. ניתן להוסיף עוד שמן במידת הצורך
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח אירופאי
מתאים ל: ראש השנה, ראשונות, שבתות וחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות