מתכון לעוגת בננה טרופית בספל אישי

ילדי שנות ה-90 כינו אותה "פצצת אנרגיה צהובה", אך מלבד אנרגיה יש לפרי המתוק גם שפע יתרונות בריאותיים: מסייע לשמור על בריאות הלב, וטוב לדיאטה. האם כבר הזכרנו שהוא זמין לאורך כל השנה וטעים בטירוף? לקראת יום אוהבי הבננה (27.08) מתכון מיוחד לעוגת בננה טרופית בספל אישי:

מתכון לעוגת בננה טרופית בספל אישי

קינוח בננה עשיר בטעם ודל בקלוריות
מספר מנות 1 ספל
זמן הכנה כולל 10 mins

רכיבים

  • 1 בננה בשלה
  • 1 כפית שמן חמניות
  • 1 כפית חלב
  • ביצה
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף סוכר
  • קינמון
  • כמה חתיכות בננה וקוקוס מגורד לקישוט

הוראות הכנה

  • טוחנים במעבד מזון את הבננה, השמן, החלב והביצה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הסוכר והקינמון וטוחנים שוב
  • יוצקים את התערובת לתוך ספל אישי מתאים לחימום במיקרוגל ומחממים בטמפרטורה מקסימלית למשך 2 דקות
  • אם התערובת עדיין נוזלית לאחר החימום, משאירים את הספל בתוך המיקרוגל לעוד כמה שניות
  • מניחים לבלילה להתקרר במשך מספר דקות ומקשטים עם קוקוס מגורד וחתיכות בננה

הערות למתכון

*עוגות ספל אישי הן קינוחים קלים מאוד להכנה, אך גם כאלו המאבדים את העסיסיות לאחר כמה שעות, לכן מומלץ לאכול טריים.
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בפייסבוק של החברה
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: בריא וטעים
מתאים ל: קינוחים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות