הן מתאימות לכל זמן, לוקח להכין אותן בקושי עשר דקות (ואולי עוד דקה שתיים של הכנה לפני) והן משאירות טעם טוב בפה. אנחנו אפילו פתחנו איתן את הצום. קבלו מתכון של נירית טיירי לעוגיות ממולאות בשלושה סוגים שונים – תמרים, ריבה וריבת חלב:
מתכון לעוגיות ממולאות
מתאים לכל זמן, קל להכנה: מתכון של נירית טיירי לעוגיות ממולאות בשלושה סוגים – תמרים, ריבה וריבת חלב
Ingredients
- 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- 1 כוס סוכר
- 1 חלמון
- 1 ביצה
- 2 כוסות קמח
- 1.5 כוסות קורנפלור
- 1 אבקת אפיה
- 2 כפות חלב במידת הצורך
למילוי
- ריבת חלב
- קוקוס
- ריבה
- ממרח תמרים
Instructions
- מערבבים את כל הרכיבים מלבד החלב – אותו בוזקים בסוף
- מקמחים נייר אפיה עם קורנפלור, ומעט את הבצק
- לעוגיות תמרים: ממלאים, מגלגלים וחותכים
- לעוגיות ריבה וריבת חלב: מרדדים וקורצים לעוגיות (לא ממלאים בשלב זה, רק יוצרים את העוגיות)
- אופים ב170° ל-10 דקות בלבד
- כשמתקרר, ממלאים בריבה / ריבת חלב ומגלגלים בקוקוס
Notes
מומלץ להכנה במוצאי צום. בתיאבון!