אתם עוד תודו לנו עליו: מתכון לסיגר דגים מהמם

מזמן לא רק בברים בבר מצוות בפריפריה: הסיגרים והפסטלים המרוקאים כבשו את את כולנו, מרוקאים ואשכנזים כאחד, כי אין כמו לנגוס בבצק קריספי ומטוגן ולגלות עולם נפלא בתוכו. מתכון של נירית טיירי לסיגר דגים עשיר בטעם:

מתכון לסיגר דגים

קריספי וזהוב מבחוץ, מלא בטעם של ים במפנים. מתכון מנצח לסיגר דגים
מספר מנות 4 מנות
זמן הכנה כולל 30 mins

רכיבים

  • 8 עלי סיגר
  • 1/2 קילו פילה דג טחון (אני השתמשתי בבורי)
  • צרור כוסברה
  • 4 שיני שום
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן לטיגון עמוק / חצי עמוק
  • דבק מרבע כוס מים ורבע כוס קמח

הוראות הכנה

  • במעבד מזון / סלייסר טוחנים את הדג עם הכוסברה השום והתבלינים
  • ממלאים את התערובת בשקית זילוף ומזלפים על כל עלה סיגר
  • משאירים מעט שוליים ומקפלים
  • מורחים בקצה מעט מהדבק שהכנו כדי שהסיגר לא יפתח
  • מטגנים עד להזהבה יפה של הסיגר

הערות למתכון

מגישים עם טחינה, אריסה וממרח לימונים. אני הוספתי גם סלט של מלפפון שחתכתי בקולפן ג'וליין, הוספתי צנוניות פרוסות דק ופטרוזיליה ותיבלתי במלח ולימון. מרענן מאד ליד הסיגר
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מזרח תיכוני
מתאים ל: ראשונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות