מתכון לסיגרים מתוקים עם אגוזים וכל מה שאוהבים

מתכון לסיגרים מתוקים

מתכון של נירית טיירי לסיגרים מתוקים שאפשר למלא באגוזים, פיסטוקים, פקאנים – או כל מה שרוצים
מספר מנות 10 סיגרים
זמן הכנה כולל 30 mins

רכיבים

  • 1 חבילת עלי סיגר
  • 1/2 קילו אגוזים / שקדים / פיסטוקים / אגוזי לוז / פקאן גרוסים
  • 4 כפות ריבת תאנים איכותית או ריבה אחרת שאוהבים
  • קינמון
  • שמן להברשה

חומרים לסירופ סוכר

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס מים
  • מקל קינמון
  • מיץ לימון

הוראות הכנה

  • מערבבים את המיקס פיצוחים עם הריבה לעיסה
  • משמנים עלה סיגר, מקפלים ל-2 ומניחים בקצה, היכן שהקיפול פס עבה מהמילוי. מקפלים את הקצוות ומגלגלים
  • אפשר לשמן היטב ולאפות 20 דק על 200° – או לחילופין לטגן בשמן עמוק
  • לסירופ הסוכר מרתיחים יחד את כל המצרכים, מקררים וטובלים כל עלה סיגר בסירופ
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מזרח תיכוני
מתאים ל: ראש השנה, שבתות וחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות