מתכון לסיגרים מתוקים עם אגוזים וכל מה שאוהבים

מתכון לסיגרים מתוקים

מתכון של נירית טיירי לסיגרים מתוקים שאפשר למלא באגוזים, פיסטוקים, פקאנים – או כל מה שרוצים

  • 1 חבילת עלי סיגר
  • 1/2 קילו אגוזים / שקדים / פיסטוקים / אגוזי לוז / פקאן גרוסים
  • 4 כפות ריבת תאנים איכותית (או ריבה אחרת שאוהבים)
  • קינמון
  • שמן להברשה

חומרים לסירופ סוכר

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס מים
  • מקל קינמון
  • מיץ לימון
  1. מערבבים את המיקס פיצוחים עם הריבה לעיסה

  2. משמנים עלה סיגר, מקפלים ל-2 ומניחים בקצה, היכן שהקיפול פס עבה מהמילוי. מקפלים את הקצוות ומגלגלים

  3. אפשר לשמן היטב ולאפות 20 דק על 200° – או לחילופין לטגן בשמן עמוק

  4. לסירופ הסוכר מרתיחים יחד את כל המצרכים, מקררים וטובלים כל עלה סיגר בסירופ

קל להכנה
מזרח תיכוני
ראש השנה, שבתות וחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close