מתכון לסיגרים מתוקים עם אגוזים וכל מה שאוהבים

מתכון לסיגרים מתוקים

מתכון של נירית טיירי לסיגרים מתוקים שאפשר למלא באגוזים, פיסטוקים, פקאנים – או כל מה שרוצים
Servings 10 סיגרים
Total Time 30 minutes

Ingredients

  • 1 חבילת עלי סיגר
  • 1/2 קילו אגוזים / שקדים / פיסטוקים / אגוזי לוז / פקאן גרוסים
  • 4 כפות ריבת תאנים איכותית או ריבה אחרת שאוהבים
  • קינמון
  • שמן להברשה

חומרים לסירופ סוכר

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס מים
  • מקל קינמון
  • מיץ לימון

Instructions

  • מערבבים את המיקס פיצוחים עם הריבה לעיסה
  • משמנים עלה סיגר, מקפלים ל-2 ומניחים בקצה, היכן שהקיפול פס עבה מהמילוי. מקפלים את הקצוות ומגלגלים
  • אפשר לשמן היטב ולאפות 20 דק על 200° – או לחילופין לטגן בשמן עמוק
  • לסירופ הסוכר מרתיחים יחד את כל המצרכים, מקררים וטובלים כל עלה סיגר בסירופ
Author: נירית טיירי
Course: קל להכנה
Cuisine: מזרח תיכוני
Keyword: ראש השנה, שבתות וחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close