טאץ' קאריבי: מתכון לסטיקי רייס בחלב קוקוס ומנגו

מתכון לסטיקי רייס ומנגו

סטיקי רייס בחלב קוקוס ומנגו
מספר מנות 6 מנות
זמן הכנה כולל 40 mins

רכיבים

  • 1 מנגו בשל חתוך לקוביות
  • 1 מיכל חלב קוקוס
  • 125 גרם אורז בסמטי או אורז לבן רגיל
  • 3 כפות ממתיק לבחירה (סטיביה/ מי סוכר וכדומה)
  • קומץ מלח
  • שבבי קוקוס
  • שומשום
  • עלי נענע

הוראות הכנה

  • לבשל את האורז עם קורט מלח במשך 20 דקות במים רותחים. לסנן ולהניח בצד.
  • יוצקים את החלב קוקוס לסיר יחד עם הממתיק שבחרנו מבשלים על אש בינונית תוך ערבוב במשך 10 דקות, מורידים מן האש ומפרידים מעט רוטב בקערה על מנת לקשט בסיום.
  • מוסיפים לתוך הרוטב שבסיר את האורז המבושל, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
  • להגשה: מניחים את האורז בתוך קעריות עגולות והופכים על צלחת ליצירת גבעת אורז. מקשטים בקוביות מנגו, ברוטב שנותר, בשבבי קוקוס, שומשום ובעלי נענע.

הערות למתכון

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח תאילנדי
מתאים ל: ארוחה מפסקת, קינוח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות