מתכון לשנה מתוקה: סופלה שוקולד פרווה – בלי מיקסר

מתכון לסופלה שוקולד פרווה בלי מיקסר

נירית טיירי עם מתכון מיוחד לסופלה שוקולד שאפשר להכין בבית בלי מיקסר
מספר מנות 12 עוגות אישיות
זמן הכנה כולל 25 mins

רכיבים

  • 3/4 כוס שמן לחלבי: 200 גרם חמאה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות קקאו
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-°200 מעלות
  • ממיסים את השוקולד במיקרו או באן מרי
  • מוסיפים לשוקולד המומס את השמן ואז את הסוכר ומערבבים
  • שוברים לקערה את הביצים כל אחת בערבוב עד שהיא נבלעת ואז את השנייה. בסוף את הקקאו והקורנפלור (חשוב להוסיף כל פעם קצת ולטרוף שיתאחד ולא לשפוך הכל כדי שלא יהיו גושים)
  • משמנים תבניות אישיות ומוזגים (אפשר להוסיף קוביית שוקולד)
  • מעבירים לתנור ל12-18 דק תלוי כמה אתם אוהבים את הסופלה נוזלי

הערות למתכון

שנה טובה ומתוקה!
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח צרפתי
מתאים ל: ראש השנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות