מתכון לסופלה שוקולד פרווה בלי מיקסר

נירית טיירי עם מתכון מיוחד לסופלה שוקולד שאפשר להכין בבית בלי מיקסר
- 3/4 כוס שמן (לחלבי: 200 גרם חמאה)
- 200 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות קקאו
- 1/2 כוס קורנפלור
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
מחממים תנור ל-°200 מעלות
ממיסים את השוקולד במיקרו או באן מרי
מוסיפים לשוקולד המומס את השמן ואז את הסוכר ומערבבים
שוברים לקערה את הביצים כל אחת בערבוב עד שהיא נבלעת ואז את השנייה. בסוף את הקקאו והקורנפלור (חשוב להוסיף כל פעם קצת ולטרוף שיתאחד ולא לשפוך הכל כדי שלא יהיו גושים)
משמנים תבניות אישיות ומוזגים (אפשר להוסיף קוביית שוקולד)
מעבירים לתנור ל12-18 דק תלוי כמה אתם אוהבים את הסופלה נוזלי
שנה טובה ומתוקה!