קרמי וירוק: מתכון למרק אספרגוס שממש קל להכין

בקרוב מאוד נשב כולנו מתחת לסוכה, ושם – אין נכון יותר מאשר ליהנות ממאכלים ירוקים על טהרת פרי האדמה. לכבוד סוכות, קבלו מתכון למרק אספרגוס קרמי ועשיר:

מתכון למרק אספרגוס

קרמי ועשיר: מתכון למרק אספרגוס
Servings 6 מנות
Total Time 45 minutes

Ingredients

  • שמן זית
  • 1/2 בצל
  • 1/2 תפוח אדמה
  • 15 אספרגוסים ירוקים
  • 1/2 ליטר ציר ירקות
  • 100 מ"ל חלב צמחי ללא תוספת סוכר או ממתיק
  • מלח ופלפל לפי הטעם

Instructions

  • יוצקים מעט שמן זית בסיר בינוני. מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה חתוך לחתיכות ומבשלים 5 דקות
  • חותכים אספרגוס לשלושה חלקים ומוסיפים, מבשלים עד שהם הופכים לזהובים
  • מוסיפים לסיר את הציר ואת החלב. מגבירים את האש עד לרתיחה, ואז מנמיכים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מבושלים היטב. אם רואים שאין מספיק נוזלים, ניתן להוסיף מעט מים
  • טוחנים הכל יחד בבלנדר מוט ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
  • מגישים עם פרוסות דקות של אספרגוס גולמי וטיפות שמן זית מעל

Notes

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
Course: קל להכנה
Cuisine: מטבח מקומי
Keyword: מרקים, סוכות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close