בקרוב מאוד נשב כולנו מתחת לסוכה, ושם – אין נכון יותר מאשר ליהנות ממאכלים ירוקים על טהרת פרי האדמה. לכבוד סוכות, קבלו מתכון למרק אספרגוס קרמי ועשיר:
מתכון למרק אספרגוס
קרמי ועשיר: מתכון למרק אספרגוס
Ingredients
- שמן זית
- 1/2 בצל
- 1/2 תפוח אדמה
- 15 אספרגוסים ירוקים
- 1/2 ליטר ציר ירקות
- 100 מ"ל חלב צמחי ללא תוספת סוכר או ממתיק
- מלח ופלפל לפי הטעם
Instructions
- יוצקים מעט שמן זית בסיר בינוני. מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה חתוך לחתיכות ומבשלים 5 דקות
- חותכים אספרגוס לשלושה חלקים ומוסיפים, מבשלים עד שהם הופכים לזהובים
- מוסיפים לסיר את הציר ואת החלב. מגבירים את האש עד לרתיחה, ואז מנמיכים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מבושלים היטב. אם רואים שאין מספיק נוזלים, ניתן להוסיף מעט מים
- טוחנים הכל יחד בבלנדר מוט ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
- מגישים עם פרוסות דקות של אספרגוס גולמי וטיפות שמן זית מעל
Notes
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה