קרמי וירוק: מתכון למרק אספרגוס שממש קל להכין

בקרוב מאוד נשב כולנו מתחת לסוכה, ושם – אין נכון יותר מאשר ליהנות ממאכלים ירוקים על טהרת פרי האדמה. לכבוד סוכות, קבלו מתכון למרק אספרגוס קרמי ועשיר:

מתכון למרק אספרגוס

קרמי ועשיר: מתכון למרק אספרגוס
מספר מנות 6 מנות
זמן הכנה כולל 45 mins

רכיבים

  • שמן זית
  • 1/2 בצל
  • 1/2 תפוח אדמה
  • 15 אספרגוסים ירוקים
  • 1/2 ליטר ציר ירקות
  • 100 מ"ל חלב צמחי ללא תוספת סוכר או ממתיק
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • יוצקים מעט שמן זית בסיר בינוני. מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה חתוך לחתיכות ומבשלים 5 דקות
  • חותכים אספרגוס לשלושה חלקים ומוסיפים, מבשלים עד שהם הופכים לזהובים
  • מוסיפים לסיר את הציר ואת החלב. מגבירים את האש עד לרתיחה, ואז מנמיכים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מבושלים היטב. אם רואים שאין מספיק נוזלים, ניתן להוסיף מעט מים
  • טוחנים הכל יחד בבלנדר מוט ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
  • מגישים עם פרוסות דקות של אספרגוס גולמי וטיפות שמן זית מעל

הערות למתכון

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח מקומי
מתאים ל: מרקים, סוכות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות