מתכון למאפה פילו במילוי סלמון ועלי תרד

מתכון למאפה פילו במילוי סלמון ועלי תרד

מתכון חגיגי לראש השנה מאת נירית טיירי
Servings 10 מנות
Total Time 30 minutes

Ingredients

  • 500 גרם סלמון
  • עלי סלק
  • שום כתוש
  • מלח ופלפל
  • שמן
  • לימון
  • עלי פילו מופשרים
  • שומשום

Instructions

  • חותכים לקוביות את הסלמון
  • קוצצים עלי סלק, מוסיפים לקוביות הסלמון גם שום כתוש, מלח פלפל ושמן, סוחטים לימון, מערבבים ומשרים בערך 20 דקות
  • משמנים טוב את עלי הפילו המופשרים
  • מקפלים לצורת אקורדיון, ואז מקפלים ל-2, מניחים את הסלמון בקצה אחד ועוטפים
  • מורחים שמן מבחוץ, מפזרים שומשום ואופים על 200° עד שמזהיב

Notes

חג שמח!
Author: נירית טיירי
Course: קל להכנה
Cuisine: מטבח מקומי
Keyword: ראש השנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close