מתכון למאפה פילו במילוי סלמון ועלי תרד
מתכון חגיגי לראש השנה מאת נירית טיירי
- 500 גרם סלמון
- עלי סלק
- שום כתוש
- מלח ופלפל
- שמן
- לימון
- עלי פילו מופשרים
- שומשום
חותכים לקוביות את הסלמון
קוצצים עלי סלק, מוסיפים לקוביות הסלמון גם שום כתוש, מלח פלפל ושמן, סוחטים לימון, מערבבים ומשרים בערך 20 דקות
משמנים טוב את עלי הפילו המופשרים
מקפלים לצורת אקורדיון, ואז מקפלים ל-2, מניחים את הסלמון בקצה אחד ועוטפים
מורחים שמן מבחוץ, מפזרים שומשום ואופים על 200° עד שמזהיב
חג שמח!