מתכון למאפה פילו במילוי סלמון ועלי תרד
מתכון חגיגי לראש השנה מאת נירית טיירי
Ingredients
- 500 גרם סלמון
- עלי סלק
- שום כתוש
- מלח ופלפל
- שמן
- לימון
- עלי פילו מופשרים
- שומשום
Instructions
- חותכים לקוביות את הסלמון
- קוצצים עלי סלק, מוסיפים לקוביות הסלמון גם שום כתוש, מלח פלפל ושמן, סוחטים לימון, מערבבים ומשרים בערך 20 דקות
- משמנים טוב את עלי הפילו המופשרים
- מקפלים לצורת אקורדיון, ואז מקפלים ל-2, מניחים את הסלמון בקצה אחד ועוטפים
- מורחים שמן מבחוץ, מפזרים שומשום ואופים על 200° עד שמזהיב
Notes
חג שמח!