מתכון למאפה פילו במילוי סלמון ועלי תרד

מתכון למאפה פילו במילוי סלמון ועלי תרד

מתכון חגיגי לראש השנה מאת נירית טיירי
מספר מנות 10 מנות
זמן הכנה כולל 30 mins

רכיבים

  • 500 גרם סלמון
  • עלי סלק
  • שום כתוש
  • מלח ופלפל
  • שמן
  • לימון
  • עלי פילו מופשרים
  • שומשום

הוראות הכנה

  • חותכים לקוביות את הסלמון
  • קוצצים עלי סלק, מוסיפים לקוביות הסלמון גם שום כתוש, מלח פלפל ושמן, סוחטים לימון, מערבבים ומשרים בערך 20 דקות
  • משמנים טוב את עלי הפילו המופשרים
  • מקפלים לצורת אקורדיון, ואז מקפלים ל-2, מניחים את הסלמון בקצה אחד ועוטפים
  • מורחים שמן מבחוץ, מפזרים שומשום ואופים על 200° עד שמזהיב

הערות למתכון

חג שמח!
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח מקומי
מתאים ל: ראש השנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות