מתכון לדלעת ערמונים ממולאת בשר, פטריות וצנוברים

מתכון לדלעת ערמונים ממולאת בשר, פטריות וצנוברים

נירית טיירי עם מתכון לדלעת ערמונים ממולאת בשר, פטריות וצנוברים
מספר מנות 8 מנות
זמן הכנה כולל 1 hr 30 mins

רכיבים

  • 4 יחידות דלעת ערמונים קטנות
  • 1/2 קילו בשר טחון – צלעות
  • 3 כפות סילאן / דבש
  • בצל גדול
  • סלסלה פטריות
  • צרור פטרוזיליה
  • צנוברים קלויים

הוראות הכנה

  • חוצים את דלעת הערמונים לשניים ומנקים את הפנים
  • מיישרים במידת הצורך כדי שהדלעת תעמוד יציב
  • מסדרים בתבנית על נייר אפיה ומברישים בשמן כל יחידה
  • זורים מלח ופלפל ומורחים דבש/סילאן בערך כפית לכל יחידה
  • מכסים היטב בנייר כסף ואופים על 220° כשעה עד שהן רכות
  • במחבת גדולה מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה ומוסיפים כף סילאן
  • מוסיפים פטריות קצוצות ולבסוף את הבשר הטחון ומתבלים במלח, פלפל וראס אל חנות
  • אחרי שהבשר התבשל מוסיפים צרור פטרוזיליה ואת הצנוברים ונותנים קצת להתקרר
  • ממלאים את כל אחת מהדלעות בתבשיל הבשר ואופים יחד כ-15 דק לספיגת טעמים
מאת: נירית טיירי
רמת קושי: בינוני
סגנון: מטבח מקומי
מתאים ל: ראש השנה, שבתות וחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות