מתכון לדלעת ערמונים ממולאת בשר, פטריות וצנוברים

מתכון לדלעת ערמונים ממולאת בשר, פטריות וצנוברים

נירית טיירי עם מתכון לדלעת ערמונים ממולאת בשר, פטריות וצנוברים

  • 4 יחידות דלעת ערמונים קטנות
  • 1/2 קילו בשר טחון – צלעות
  • 3 כפות סילאן / דבש
  • בצל גדול
  • סלסלה פטריות
  • צרור פטרוזיליה
  • צנוברים קלויים
  1. חוצים את דלעת הערמונים לשניים ומנקים את הפנים

  2. מיישרים במידת הצורך כדי שהדלעת תעמוד יציב

  3. מסדרים בתבנית על נייר אפיה ומברישים בשמן כל יחידה

  4. זורים מלח ופלפל ומורחים דבש/סילאן בערך כפית לכל יחידה

  5. מכסים היטב בנייר כסף ואופים על 220° כשעה עד שהן רכות

  6. במחבת גדולה מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה ומוסיפים כף סילאן

  7. מוסיפים פטריות קצוצות ולבסוף את הבשר הטחון ומתבלים במלח, פלפל וראס אל חנות

  8. אחרי שהבשר התבשל מוסיפים צרור פטרוזיליה ואת הצנוברים ונותנים קצת להתקרר

  9. ממלאים את כל אחת מהדלעות בתבשיל הבשר ואופים יחד כ-15 דק לספיגת טעמים

בינוני
מטבח מקומי
ראש השנה, שבתות וחגים
Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close