מתכון לדלעת ערמונים ממולאת בשר, פטריות וצנוברים

מתכון לדלעת ערמונים ממולאת בשר, פטריות וצנוברים

נירית טיירי עם מתכון לדלעת ערמונים ממולאת בשר, פטריות וצנוברים
Servings 8 מנות
Total Time 1 hour 30 minutes

Ingredients

  • 4 יחידות דלעת ערמונים קטנות
  • 1/2 קילו בשר טחון – צלעות
  • 3 כפות סילאן / דבש
  • בצל גדול
  • סלסלה פטריות
  • צרור פטרוזיליה
  • צנוברים קלויים

Instructions

  • חוצים את דלעת הערמונים לשניים ומנקים את הפנים
  • מיישרים במידת הצורך כדי שהדלעת תעמוד יציב
  • מסדרים בתבנית על נייר אפיה ומברישים בשמן כל יחידה
  • זורים מלח ופלפל ומורחים דבש/סילאן בערך כפית לכל יחידה
  • מכסים היטב בנייר כסף ואופים על 220° כשעה עד שהן רכות
  • במחבת גדולה מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה ומוסיפים כף סילאן
  • מוסיפים פטריות קצוצות ולבסוף את הבשר הטחון ומתבלים במלח, פלפל וראס אל חנות
  • אחרי שהבשר התבשל מוסיפים צרור פטרוזיליה ואת הצנוברים ונותנים קצת להתקרר
  • ממלאים את כל אחת מהדלעות בתבשיל הבשר ואופים יחד כ-15 דק לספיגת טעמים
Author: נירית טיירי
Course: בינוני
Cuisine: מטבח מקומי
Keyword: ראש השנה, שבתות וחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close