ארוחת צהריים בריאה: מתכון לפילה דג אפוי עם פירורי לחם

מושלם לתקופת החגים: מתכון לפילה דג אפוי עם פירורי לחם. באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

מתכון לדג אפוי עם פירורי לחם

מתאים לארוחת צהריים, מומלץ להגיש עם סלט ירקות בצד
מספר מנות 4 מנות
זמן הכנה כולל 35 mins

רכיבים

  • 800 גרם פילה דג טרי כ- 4 פרוסות של פילה כגון סלמון, סול, מושט
  • 8 כפות כמיונז מדולל במעט מים
  • 8 כפות פירורי לחם מעורבבים עם מלח גס
  • פלפל שחור
  • צמחי תבלין קצוצים כגון טימין, מרווה, בזיליקום, כוסברה וכו' (לפחות כוס צמחי תבלין קצוצים)

הוראות הכנה

  • מניחים את פרוסות הדג על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה
  • מורחים את הכמויונז ומפזרים את פירורי הלחם וצמחי התבלין בשכבה אחידה על גבי פרוסות הדג
  • אופים בחום בינוני במשך 2-30 דקות (לא יותר מידי על מנת לא ליבש את הדג)
  • 5 דקות אחרונות ניתן להעביר לגריל כדי להשחים את הציפוי
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: מטבח מקומי
מתאים ל: דגים, ראשונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות