אין דרך לא נכונה לאכול בננה, טריה, מטוגנת, מבושלת ואפויה. ועכשיו, לקראת יום אוהבי הבננה הבינלאומי, קבלו מתכון מיוחד לבננה אפויה עם יוגורט ופיסטוקים. או כמו שאנחנו אומרים עליו: "אפשר עוד?"

מתכון לבננה אפויה עם יוגורט ופיסטוקים
15 דקות והתפנקתם כמו שצריך
רכיבים
- 1 בננה
- 1/2 ליים
- אבקת קינמון
- 2 כפיות מייפל או סירופ אגבה
- יוגורט צמחי
- פיסטוקים
הוראות הכנה
- חותכים את הבננה הלא מקולפת לחצי לאורכה
- מניחים על תבנית עם נייר אפיה כאשר קליפת הבננה פונה מטה ומפזרים מעט ליים וקינמון לפי הטעם
- אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבננה חומה-זהובה
- מגישים על צלחת ומקשטים בסירופ מייפל, יוגורט ופיסטוקים קצוצים
הערות למתכון
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה