פצצת אנרגיה: מתכון לבננה אפויה עם יוגורט ופיסטוקים

אין דרך לא נכונה לאכול בננה, טריה, מטוגנת, מבושלת ואפויה. ועכשיו, לקראת יום אוהבי הבננה הבינלאומי, קבלו מתכון מיוחד לבננה אפויה עם יוגורט ופיסטוקים. או כמו שאנחנו אומרים עליו: "אפשר עוד?"

מתכון לבננה אפויה עם יוגורט ופיסטוקים

15 דקות והתפנקתם כמו שצריך
מספר מנות 1 מנה
זמן הכנה כולל 15 mins

רכיבים

  • 1 בננה
  • 1/2 ליים
  • אבקת קינמון
  • 2 כפיות מייפל או סירופ אגבה
  • יוגורט צמחי
  • פיסטוקים

הוראות הכנה

  • חותכים את הבננה הלא מקולפת לחצי לאורכה
  • מניחים על תבנית עם נייר אפיה כאשר קליפת הבננה פונה מטה ומפזרים מעט ליים וקינמון לפי הטעם
  • אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבננה חומה-זהובה
  • מגישים על צלחת ומקשטים בסירופ מייפל, יוגורט ופיסטוקים קצוצים

הערות למתכון

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
רמת קושי: קל להכנה
סגנון: בריא וטעים
מתאים ל: קינוחים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Recipe Rating




Close
© כל הזכויות שמורות דתילישס 2021
Close
שינוי גודל גופן
הפעלת ניגודיות