מרוקאית חדשה וכשרה בנתניה: מסעדת יאוואלי יאוואלי

פותחים שלחן ביאוולי יאוולי נתניה (צילום יח"צ)

 מסעדת יאוואלי יאוואלי ביס ממרוקו

דוווקא בתחילת המלחמה נפתחה מסעדת אוכל רחוב מרוקאי בנתניה "יאוואלי יאוואלי" המסעדן הוותיק משה בלולו שבבעלותו מסעדת דגים "יאמוס" בחוף סירונית בנתניה, פתח מסעדה מרוקאית שמביאה את כל הטעמים מבית סבתא סוליקה, מטבח צבעוני עם תבשילים וטעמים ממרוקו.

 יאוולי יאוולי נתניה – פרנה אסאדו מפורק (צילום יח"צ)

בפרנה או בצלחת

כל המנות במקום מגיעות בפרנה ישירות מהטאבון במקום או בצלחת. במקום ניתן לעשות מיקס בין המנות בצלחת, מנות הבשר והדגים יוצאות מהג'וספר תנור גחלים שמוציא את הבשר בארומות מהפנטות בטעם.

כל מנות הפרנה בעלות 49 ₪ + שתייה גזוז של פעם.

 יאוולי יאוולי נתניה – מיקס – מוח וקבב אנטריקוט (צילום יח"צ)

בשרים, קציצות ותבשלים בבישול ארוך

בין מנות הפרנה תוכלו להתפנק באסאדו בבישול ארוך, אנטריקוט קבב על גריך פחמים עם ירקות על האש, קציצות דגים חריפות של סבתא, תבשיל שקדי עגל בסלסה מרוקאית חריפה, בקר מוח בבישול ארוך בסלסת פלפלים חריפה, עוף קונפי צלוי ומפורק עם עשבי תיבול,בשר ראש בבישול ארוך עם גרגירי חומוס, 54 ₪.

כל המנות בצלחת מגיעות במחבת אלומיניום עם בחירת המנה 2 תוספות אורז/קוסקוס וגרגירי חומוס רכים, שתייה גזוז של פעם ופרנה מהטאבון וכמובן מגוון סלטים טריים. כל מנות הצלחת עולות 65 ₪ בשר ראש 72 ₪. מנת מוח ושקדים 89 ₪.

 יאוולי יאוולי נתניה – יהודה בוכובזה הטבח במקום (צילום יח"צ)

צ'יסר לפתיחת התאבון

כל מנות הפרנה/צלחת יוצאות עם סיגר תפו"א בתוך המנה ומגש של סלטים טריים: עגבניות עם חריף ובצל, כרוב לבן חמוץ, חמוצי הבית, סלייסים של פלפל חריף וצנונית, טחינה הר ברכה, צ'ימיצ'ורי ושום קונפי יחד פרנה מהטאבון, גזוז של פעם וצ'יסר לפתיחת התאבון.

יאוואלי יאוואלי

כשרות: רבנות מקומית
כתובת: פנקס 8 נתניה
שעות פעילות: א' – ה' 11:30 – 20:00 
טלפון: 099563622

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Join the Conversation

  1. נראה אש!! פעם הבאה בנתניה עצירת חובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close