מסעדת 02 עולה על הגריל (צילום איתמר גינצבורג)
מסעדת 02 עולה על הגריל ומשיקה תפריט של שיפודיית גורמה
בין התאריכים 5-21/6 יוצע במסעדה, בנוסף לתפריט הקבוע, תפריט שיפודים המבוסס על גריל פחמים ופתיחת שולחן עשירה. בין הגחלים ושפע התבלינים תעלה על הגריל נקודת מבטו של שף נמרוד נורמן לתפריט של שיפודייה ירושלמית באווירה צעירה, רעננה עם ניחוח אלגנטי ומוקפד האוכל המוגש בתפריט נע באלגנטיות בתווך הירושלמי-ים תיכוני בדגש מוקפד ומקורי.

אהבה ראשונה לטכניקה ירושלמית אותנטית
תפריט השיפודים החדש ינגיש את חזון המסעדה לקהל רחב יותר באווירה פחות מחייבת תוך שמירה על האלגנטיות והטעמים הירושלמים שמזוהים עם המקום. כדי לענות לאתגר, שף נמרוד נורמן החליט לחזור לאהבתו הראשונה, לטכניקות הפשוטות ששבו את ליבו ואל המקום שבו נחשף למה אוכל יכול לעשות ללב של אנשים, שיפודיות ירושלמיות שבמרכזן גריל פחמים לוחשות.

פתיחת שולחן של השמחות בהשראת מוסדות אוכל אהובים
שף נורמן והצוות יגישו תפריט בהשראת אותם מוסדות מוכרים ואהובים בהתאמה מודרנית ומוקפדת. עושר הסלטים הטריים והפיתות הלוהטות שבפתיחת שולחן רחבת הידיים יקבל טיפול מעודן וחדשני בדמות מנות כמו סלט אבטיח, פאקוס וחריף; פלפל פדרון מטוגן; סיגר אסאדי וצ'אטני שזיפים; מסבחה חצילים, טחינה וצנובר; ברבוניות מטוגנות ורמולד; טוגני חומוס ועוד. לאלה ילוו ביצועים אלגנטים, מודרניים וחדשניים ומדויקים למנות קלאסיות שהן אבן הפינה של מסורת הגריל הירושלמית, כהומאז׳ למסורת ולתוצרת המקומית כמו : שיפודי טורו טונה. זיגוג גזר מרוקאי, שיפוד לוקוס. שום שחור שיפוד קבב טורקי. פלפל אורפה. סלט שעועית לבנה, שקדי עגל- קרם עדשים, שיפוד נתח קצבים- רוטב חלמונים. דמי גלאס, שיפוד פטריות מלך היער. רומסקו אגוזי לוז שיפודי צלעות טלה. בצל ירוק שרוף וכמובן שיפודי אנטריקוט לפי משקל . לצד כל ולסיומת אף מלבי הקלאסיקה של השיפודיות האסליות אבל עם טוויסט – מלבי קוקוס. אננס בפחם. פיסטוק.

קולינריה המשלבת בראסרי קלאסי, סטייק האוס ניו יורקי ושיפודייה ירושלמית
מסעדת 02 מהווה את חוד החנית בגל החדש של המסעדות הירושלמיות הכשרות, שבמרכזו טעמים וחוויות אותנטיות, רלוונטיות ועדכניות המציע לכל סועד אוכל מענג ומרתק שמתגאה בעבותות שורשי המסורת אליהן הוא מחובר. תפריט השיפודייה החדש מכניס עוד רובד של העיר למסעדה ומעניק חוויה שלמה של אלגנטיות וטעמים בלתי מתפשרים. לדברי נורמן: "אנחנו מסעדה בשרית כשרה שחיה את רוח התקופה במסעדנות ובקולינריה מסעדה שמשלבת את הבראסרי הקלאסי, סטייק האוס ניו יורקי ושיפודייה ירושלמית. העבודה במסעדה מאפשרת לי לחקור ולספר את הסיפור של ירושלים וישראל כפי שהיא משתקפת דרך העיניים שלנו וכך גם עם השיפודים שאין ישראלי שלא מתחבר לסיפור של פתיחת השולחן וניחוח הגחלים".

איפה: O2 Restaurant
מתי: בין התאריכים 5.6.23 ועד – 21.6.23
כתובת: מלון ענבל, זאב ז'בוטינסקי 3, ירושלים
כשרות: רבנות ירושלים
טלפון: 02-675-6649
להזמנת שולחן לחצו: כאן
למסעדה תו האיכות: 'מומלץ דתילישס'
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>