בשורה לשומרי הכשרות: השף יונתן רושפלד חוזר עם מסעדה חדשה וכשרה

בלוקיישן הציורי של מושב נווה אטיב, בתוך מלון הבוטיק פנדה, נפתחת בימים אלה "רושפלד". מסעדתו החדשה של השף יונתן רושפלד, הנושאת את שמו. המושב, הממוקם בצילו של הר החרמון, מהווה תפאורה מושלמת ליצירתו הקולינרית. שחזרתו להוביל מסעדה הן חדשות קולינריות מסעירות שרבים מצפים לה. המסעדה החדשה תגיש מנות מסקרנות תוך שימוש בחומרי גלם מקומיים ומחוברים לסביבה הטבעית של הצפון השופע כדוגמת פינק ליידי ממג'דל שאמס, פורל מהדן, טלה מרמת הגולן, עם השפעות מאיטליה ודרום צרפת.

חומרי גלם משובחים רושפלד נווה אטיב (צילום נמרוד סונדרס)

סגירת מעגל

שנים ארוכות שהשף רושפלד לא עמד בראש מסעדה ועכשיו הוא עושה זאת במסעדה כשרה בנווה אטיב, המסעדה החדשה מהווה מעין סגירת מעגל למסעדה הראשונה שפתח שנשאה את שמו גם כן. הבחירה במיקום מרוחק מהמרכז מוקף חורש וטבע פראי שמזמן חוויה אסקפיסטית ומאפשרת טעימה ממעשה ידיו של אחד השפים הבולטים בישראל ללא רעשי רקע מיותרים. אוכל אמיתי ולא מתחכם בשילוב טירואר שמאפשר התמסרות טוטאלית לחוויה. רחוק מהלחץ האורבני והפקקים.

מתחבר לטבע – רושפלד נווה אטיב (צילום נמרוד סונדרס)

חלום שהתגשם

לדברי רושפלד: "מסעדה בפרובינציה רחוקה היתה חלום שלי. מקום מבודד שנוסעים אליו לנוח מהטירוף של העיר, לשתות יין בשקיעה לאכול בחלל מפנק שכל כולו מטבח של פחמים מעצים שונים באזור דובדבנים תפוחים, האוכל ברושפלד הוא המשך המסע האישי שלי לחקור תרבויות שונות והשפעות שלהן עלי ועל הסועדים."

עיצוב המסעדה ממשיך את הקו הטבעי של מתחם המלון המשדר מצד אחד אלגנטיות ומהעבר השני חיבור לסביבה- חלונות גדולים נותנים הצצה למראה הטבע הפראי סביב. אח גדול בלב המקום, נגיעות חמות של צבע על בסיס של רצפת שיש טבעית. בר רחב ידיים בכניסה. לצד אלו ההקפדה על הפרטים הקטנים: סידורי השולחן כוללים כלי קרמיקה של האמן דני קלדרון עם חיבור חזק לאש ולאדמה. המסעדה כוללת כמעט 90 מקומות ישיבה.

חיבור לחומר גלם מקומי – רושפלד נווה אטיב (צילום נמרוד סונדרס)

חוויה הרירית מעוררת חושים

כפר הנופש פנדה משתרע על שטח של 40 דונמים של חורש וטבע פראי בליווי שילוב מושלם של יוקרה ושלווה לאורחים, במקום פרוסות בקתות עץ יפיפיות השולחות הישר למחוזות רחוקים בדמיון. את החוויה ההררית הייחודית תשלים עכשיו מסעדת רושפלד עם תפריט טעימות חורפי שאצר השף ממיטב חומרי הגלם באזור, בזמן שאוויר ההרים ימלא את הראות והנוף ההררי ישטוף את העיניים תתמסרו לשקט האופף סביב לצד ארוחה ייחודית אל מול טבע עוצר נשימה כפי שיודע ליצור רק רושפלד.

הטבע גרסת: רושפלד נווה אטיב (צילום נמרוד סונדרס)

בין המנות בתפריט: רביולי דלעת “GLUTEN FREE” 67 ₪, כבד אווז בפחמים תפוח פינק ליידי שבע שעות 153 ₪| פורל מהדן לזניה ועדשים שחורות 145 ₪| חזה ברווז קפה שחור והל בעישון חצי תפוח 162 ₪ | סטייק “FLAT IRON” ופחמים חומוס ירוק מתרד וקליפות לימון 158 ₪ | צלעות טלה מרמת הגולן באש פתוחה ושמן זית סורי 280 ₪ | פיסטוק רך שוקולד מריר ועלה שקדים פריך 54 ₪ | לינזר חם שזיפים ותבלינים מתוקים 58 ₪  ועוד

בנוסף במקום יוצע תפריט טעימות חורפי בן שמונה מנות במחיר אחיד של 450 ₪

"רושפלד"

איפה: כפר הנופש פנדה
כתובת: מושב נווה אטיב, צפון הגולן, נווה אטי"ב, 12493
מתי: ימים א'-ה', 18:00-22:30
כשרות: רבנות מקומית
טלפון להזמנות:: 0525707601

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Join the Conversation

  1. ביקרנו במסעדה says:

    איך שהגענו קיבלה את פנינו מלצרית מחויכת עם מים צוננים, שני סוגי לחמים ושני סוגי מטבלים 'לפתוח את התאבון'. איזו קבלת פנים, אירוח פנטסטי לא? רק משהו קטן ולא חשוב, הפריטים דלעיל יופיעו לכם בחשבון. כן, מה זה חשוב אם רציתם, אהבתם… 'כך נהוג במסעדת שף'. לא נמשיך לפרט את קורות הערב רק נמליץ, אם החלטתם בכל זאת להגיע- שום דבר לא על חשבון הבית ואל תאמינו למילה… בריאות ושמחה לכולם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close