קיץ 2024: אוכל רחוב ירושלמי בחצר מלון ענבל בירושלים (צילום איתמר גינצבורג)
טאבון, חומרי גלם מקומיים משוק מחנה יהודה ותערובות תבלינים שרוקח השף
כמדי עונה, משיקים במלון ענבל הירושלמי, חוויה קולינארית ייחודית. השנה החליטו במלון להתמקד באוכל רחוב ירושלמי. לצד המאפים הקלאסיים הבייגלה זעתר הפריך ודומיו. יציעו שלל מנות רחוב שמאפיינות את ירושלים על כל גווניה.
שף המלון, כפיר חדד יוצר בחצר הירושלמית הפנימית המוארת ורחבת הידיים של מלון ענבל, מטבח חוץ מלא כל טוב ובמרכזו טאבון רוחש ולוהט שנבנה בהתאמה אישית אשר מגיע לטמפרטורות גבוהות במיוחד – בטאבון יאפו מדי יום עשרות מאפים שונים ופחמימות מלאות כל טוב.

כאשר כל המנות המבוססות על חומרי גלם מקומיים משוק מחנה יהודה המקומי ותערובות תבלינים שרוקח חדד בעצמו יעברו דרך הטאבון ובכך יקבלו אקסטרה טעם ייחודי.

חגיגה של טעמים כל יום במשך השבוע
מדי יום, בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:00-23:00 (הזמנת שולחן עד 21:30), יוצע לאורחי המלון ולאורחים מירושלים ומחוצה לה, להגיע וליהנות ללא הגבלה, משלל רב של סלטי פתיחה ומאזטים בצורות הכנה שונות – קלייה, בישול, גריל, עישון, ושלל ממרחים, מחמארה עם רכז רימונים ואגוזי מלך, מסבאחה, פלאפל גבינות, פלאפל בבצל וסומק, סלט ירקות שוק מרענן, מעורב ירושלמי טבעוני מלווה בעמבה וטחינה ירוקה – אשר ילוו את מגוון סוגי מאפים – עולם שלם ושופע שקשה לעמוד בפניו ושיוכנו מדי יום במקום. החל מ: מאפה עלי אורגנו בולגרית ומוצרלה, מאפה שום עגבניות שרי , מאפה זעתר טרי, מאפה ביצה בולגרית ועוד .
לסיום הארוחה תוכלו להנות משלל מתוקים שנעשים בעבודת יד –אבטיח קר, מלבי צונן ופירות אקזוטיים – בתוספת תשלום.

הפסטיבל מתקיים בימים ראשון – חמישי
בין השעות: 18:00-23:00
מחיר: 127 ₪ לסועד (ללא הגבלה – קינוחים ושתייה תשלום נפרד)
כשרות: רבנות ירושלים
מיקום: החצר הירושלמית – מלון ענבל, רחוב ז'בוטינסקי 3, ירושלים,
טלפון להזמנות: 02-6756666
רוצים להזמין מקום? לחצו כאן: הזמנת מקום לאוכל רחוב ירושלמי
הכניסה בהזמנת מקום מראש בלבד!
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>