(צילום עצמי)
מילק בייקרי היא קונדיטורית בוטיק קטנה ומטריפה ביפו, עליה מנצחת השף קונדיטורית עדי קיהן, לאחר הכשרה יוקרתית ב"לנוטרה" הפריזאית וניסיון רב במטבחי עילית בפריז ובישראל (רושפלד, אורנה ואלה, טוטו). המאפים במקום מוכנים מידי יום בעבודת יד, עם הרבה הקפדה על הפרטים, ובכמויות קטנות שחיש מהר נחטפות.
ההתמחות של הקונדיטוריה היא בעיקר בעוגות שמרים, מאפי בוקר, פחזניות ועוגות גבינה. טיפ מאיתנו – שריינו לכם טארט ליים קוקוס.
שף קונדיטור: עדי קיהן
מילק בייקרי
חלבית כשרה ופטיסרי ביפו
כתובת המסעדה: בית אשל 5, שוק הפשפשים, יפו
טלפון: 052-3444190