'לנדוור', רשת מסעדות הביסטרו, משיקה תפריט ארוחות בוקר חדש (צילום איתמר גינזבורג)
במסגרת אסטרטגית ה-Fun Dining, לנדוור מתחדשת בתפריט בוקר המשלב מסורת קולינרית עם רוח צעירה וחדשנית
'לנדוור', רשת מסעדות הביסטרו, ממשיכה להתחדש: אחרי ההצלחה המסחררת. של הרוזלך הקלאסי והרוזלך דובאי בחודשים האחרונים. הרשת משיקה תפריט ארוחות בוקר חדש לחלוטין. פרי יצירתו של המנהל הקולינרי של הרשת, השף תומר עמדי.
תפריט הבוקר החדש הינו המשך של שיתוף הפעולה והשינוי הקולינרי שביצע תומר עמדי עבור רשת 'לנדוור', ובו מגוון מנות מחומרי גלם מצוינים, ברוח צעירה ומרעננת, ובמחיר הוגן, זאת על מנת לתת מענה לצורך בחוויה חדשה בעולם המסעדנות גם בימים האלו.
ארוחת הבוקר החדשה פועלת כעת בסניפים נבחרים והחל מ – ה 15/1 תפעל בכל הסניפים.

רזומה קולינרי בין לאומי
תומר עמדי, השף המוכר אשר הפך בשנים האחרונות לשם דבר בעולם הקולינריה הישראלי. התחיל את דרכו המקצועית במסעדות "מול ים" ו"שילה", והתמנה בהמשך לסו-שף הראשון ב"מחניודה", כשותף בקבוצת מחניודה עמדי הוביל את הבר הגסטרונומי יודל'ה שמעבר לכביש, הישגיו הבינלאומיים כוללים את הקמת מסעדת "פאלומר" בלונדון, וזכייתה של המסעדה בתור המסעדה הכי טובה באנגלייה לשנת 2015, כתיבת ספר בישול שנמכר במעל 100 עותקים ותורגם ל6 שפות שונות, ופיתוח פרויקטים ומסעדות חדשניות ברחבי העולם, בהן "פסקור" בלונדון ו"סבבה" באיביזה. מונה לשף הראשי של רשת לנדוור במרץ 2024, שם הוא מוביל את המהפכה הקולינרית החדשה של הרשת.

טעמים ישראליים ומצוינות קולינרית
"אני נרגש להוביל את השלב הבא בהתפתחות הקולינרית של רשת לנדוור", אמר השף תומר עמדי. "יצרנו תפריט שמשקף את הטעמים וההעדפות הישראליות, תוך שמירה על המצוינות הקולינרית שמלווה את הרשת במשך השנים. אני בטוח שבמהלך השנה הקרובה נוכל להוסיף לתפריט עוד מנות רבות, שימשיכו לשמור על ה-DNA הקולינרי שלנו, הכולל חומרי גלם איכותיים, המלווים במחשבה על מקומיות, עונתיות, חדשנות ובריאות. אני מזמין את הקהל הישראלי להגיע ולהיות חלק מהפרק החדש המרגש, והמרענן הזה".
בתפקידו כשף והמנהל הקולינרי הראשי, מתווה עמדי את האסטרטגיה הקולינרית של 'לנדוור', בונה את התפריטים החדשים תוך שימוש בסגנונו האישי ובחתימת הטעם הייחודי לו. החל מה-15 בינואר 2025, תוכלו ליהנות מתפריט ארוחות הבוקר החדש בכל סניפי לנדוור ברחבי הארץ.

בין המנות החדשות בלנדוור:
הצ‘יזי מקושקשת– לחמניית בריוש רכה עם חמאה, מפוצצת במקושקשת צ’דר, מוצרלה ובצל ירוק. בצד סלט ירוק בווינגרט פרובנס- 54 ₪.
YO EGGS בנדיקט– זוג פוקצ‘טות קלויות מתובלות בממרח סויה שום שמיר ומעליהן פטריות מוקפצות עם תרד, בצל סגול ונגיעה של שום, זוג ביצי יו אג ורוטב ”הולנדייז“ מתובל בטימין ופלפל שחור- 69 ₪.
ברוסקטה דאבל אבוקדו וביצת עין – פרוסת פוקצ'ה חמימה עם ממרח אבוקדו, אבוקדו טרי פרוס, עגבניות שרי פרוסות, גבינת פטה מפוררת וביצת עין- 51 ₪.
בריוש מסקרפונה– בריוש קלוי בחמאה, ממולא בקרם מסקרפונה עם רוטב פירות יער מתקתק- 55 ₪.

פריסת סניפים כשרים בכל הארץ:
מתוך עשרות סניפי הרשת בולטים מספר רב של סניפים כשרים ואף כשרים למהדרין בכל רחבי הארץ, הסניפים הכשרים נמצאים בערים: אשקלון, קניון אילון, יבנה, מבשרת ציון, קניון רמת אביב, וקניון עזריאלי. בעיר חולון, סניף התיאטרון. בעיר רחובות סניף הקניון, בעיר כפר סבא סניף רוטשילד וסניף כפר סבא הירוקה, ביג אשדוד, בעיר קריית ביאליק סניף קריון ובעיר יבנה.
הסניפים הכשרים למהדרין:
חדרה ויליג', אור יהודה, אשקלון ברנע, רוטשילד ת"א, אריאל, נתיבות, נתניה – סניף סוהו פולג וסניף איילנד, עפולה, גבעת שמואל, ראשון לציון – סניף עזריאלי ראשונים ופתח תקווה – סניף קניון הגדול אבנת.
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>