ליבי פטיסרי ביקנעם המושבה עם קולקציה חדשה של מאפים (צילום סופגי)
שילובים נהדרים של פירות, עשבי בר, גבינות והרבה מאוד חמאה
זוג הקונדיטורים לבנת ומקס פרץ, פתחו את ליבי פטיסרי לפני שנתיים ביקנעם המושבה הפסטורלית בדרך לצפון. השניים שעבדו והכירו בדלאל, הקימו בהוד השרון, מפעל לייצור מאפים וכריכים לעגלות הקפה ברחבי הארץ, והביאו לפרונט את גלגלי הקרואסון ואת הקיוב קרואסון שהפכו לויראלים ברשת.
לפני שנתיים, בחרו השניים לפתוח את החלום שלהם, את ליבי פטיסרי ועלו צפונה ליקנעם המושבה. שם בחצר פסטורלית, יצרו ממלכה של מאפים ובצקים, לחמי מחמצת מצויינים, קפה טוב ותפריט קטן ומצויין, של מנות בוקר נהדרות, פיצות וגם יין וקוקטיילים.

תצוגה ריחנית ומפתה
לבנת ומקס, יחד עם צוות האופים שלהם, מגיעים בכל יום לפנות בוקר, לשים, מתפיחים, מגלגלים וממלאים מאפים, פוקצ’ות, מאפים מתוקים וקינוחים. תצוגת המאפים והקרואסונים המרהיבה, והניחוח שלהם צדים את תשומת הלב, ברגע שנכנסים לליבי ומעלים את החשק והפיתוי לטעימה. השניים השקיעו גם בקטגוריית הלחמים המצויינת ויוצרים לחמי מחמצת וחלות שכיף לקחת הביתה. חלק מהלחמים משמשים גם לכריכים הטעימים הנמכרים במקום.

קולקציה חדשה עם תועפות חמאה
בימים אלה יצרו השניים קולקציית מאפים חדשה של מלוחים ומתוקים, עם שילובים ייחודיים של גבינות, ירקות ועשבי בר במלוחים, ופירות, קרמים מענגים ותבלינים במאפים המתוקים, כשהמשותף לכולם הם תועפות החמאה, הדיפוף האינסופי, הקראנץ’ המענג ובוסט הטעם המתקבל בכל ביס.
קולקצית המלוחים של ליבי פטיסרי:
גראטן בושה – בצק קרואסון במילוי קרם גבינת בושה, גראטן תפו”א ופרמזן, שמנת חמוצה, עלה זעתר טרי ושמן תבלינים ; קובנת בריוש שום – בריוש במילוי בשמל צ’דר, מוצרלה, שמן זית, שום ופטרוזיליה ; גלגל פרסקה – בצק קרואסון במילוי פסטו עגבניות מיובשות ופסטו בזיליקום, קרעי מוצרלה פרסקה, בלסמי מצומצם ובזיליקום טרי ; בורקס גלילי – בצק עלים במילוי זעתר, בצל בסומק, מנגולד ולאבנה ביתית ; טוויסטר פולנטה ופרמזן – בצק קרואסון במילוי פולנטת תירס טרי, פרמזן, עירית, שמן זית ושאטה.
קולקצית המתוקים של ליבי פטיסרי:
קובנת בריוש – במילוי קרם פטיסייר וריבת פטל ביתית, בקישוט קרם וניל מוקצף וקונפי פטל ; קוביית סמורס – בצק קרואסון במילוי קרמו שוקולד חלב ופרלינה עוגיות, בציפוי גנאש שוקולד מריר ומרשמלו ביתי שרוף ; פאן דה מי תותים – קוביית בריוש קלוי ומקורמל, קרם דיפלומט, קונפי תות ושברי מרנג, בציפוי קרם שוקולד לבן ותותים טריים.
גלגל קוקיז – בצק קרואסון במילוי עוגית שוקולד צ’יפס וגנאש דולצ’ה ; שוסון אה פום – בצק עלים במילוי תפוחי עץ מקורמלים ; קראפין צ’יזי טרופי– בצק קרואסון במילוי קרם ריקוטה אפוי, קרמו טרופי, בציפוי קרם גבינה וקראמבל ; גלגל אגס וצ’אי – בצק קרואסון, מלית פקאן אפויה, קרם צ’אי ותבלינים ואגס מקורמל.
את כל המאפים אפשר לשבת ולאכול במקום לצד סלט נהדר (כמו סלט צאן, סלט סלקים, סלט יווני ועוד) וקפה.

”הקבועים של ליבי פטיסרי”
בנוסף יש את הקבועים של ליבי כמו כרישה ומוצרלה – בצק קרואסון במילוי כרישה מבושלת בשמנת וגבינת מוצרלה ; קפרזה – בצק קרואסון, פסטו, עגבניות צלויות, בלסמי מצומצם וגבינת פטה ; מנגולד – בצק קרואסון במילוי מנגולד ובצל, תערובת 5 גבינות- מוצרלה, פטה, פרמזן, צ’דר וגבינה כחולה ; כיסB – פוקצ’ת כיס אפויה על המקום בתנור אבן עם סאני סייד אפ – פסטו עגבניות מיובשות, אבוקדו, מוצרלה, עלי רוקט, עגבנייה טרייה, ביצת עין ושמן תבלינים; מלנזנה– סטייק חציל, מוצרלה פרסקה, סלט שרי טריות וצלויות מתובל, בזיליקום טרי ופסטו בזיליקום; אבוקדו טבעוני – קרם פלפלים, אבוקדו טרי, שרי צלויות, נבטוטים ועלי רוקט.
והפיצות המצוינות שלהם המוגשות בערבים לצד יין וקוקטיילים. פיצה ירוקים – רוטב זוקיני, ברוקולי, מנגולד, זוקיני, גילופי פקורינו ושמן תבלינים ; פיצה ריקוטה טומאטו – מוצרלה, שרי, אורוגולה בתיבול בלסמי ולימון, פרמזן וריקוטה ; פיצה שוק – רוטב עגבניות, מוצרלה פרסקה, אנטיפסטי, ארטישוק אה-לה רומנה, זיתי קלמטה ; פיצה בשמל פטריות – בשמל כמהין, פטריות שמפיניון ושימג’י; פיצה תרד ומוצרלה ; יוונית- פטה, עיזים, מוצרלה, שרי, זיתי קלמטה, תרד, שום ושמן זית.

ליבי פטיסרי
כשרות: חלבי – רבנות מקומית
כתובת: אגרא, יקנעם המושבה
טלפון: 0522828979
שעות פעילות: ראשון – שלישי: 7:30-18.00 | רביעי – חמישי: 7:30-21:00 | שישי: 07:30-14:30
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>