להגשים חלום עם המקצוענים באורט גן גורמה (צילום גיל אבירם)
אנחנו מכירים את התחושה. הסקרנות הזו והמבט הנוצץ בעיניים כשמגישים לכם מנה לשולחן במסעדה, מנה כזו שמשמיטה לכם את הלסת ובלוטות הטעם שלכם מתחילות לעשות קולות של יאמי יאמי. כן, זה טבעי! זה אומר שאתם פודים עם חוש מפותח.
אתם גם תמיד תנסו לזהות את מרכיבי המנה, תדמיינו את תהליך היצירה. ותמיד, אבל תמיד תגניבו מבט לעבר המטבח. בין אם זה במסעדה או בבית של סבתא, הריחות והסודות מעוררים בכם תחושה של סקרנות ועונג. ואם אתם מאלה שגם מנסים ומתנסים, חולמים על שילובי טעמים, אנחנו רוצים להכיר לכם את המקום שיכול להגשים לכם חלום. הכירו את בית הספר המקצועי לבישול – אורט דן גורמה. המקום שיגשים לכם את החלום הקולינרי.
סטנדרטים בין לאומיים הגבוהים ביותר בעולם
המרכז הקולינרי הכשר אורט דן גורמה, מבית רשת מלונות דן ואורט ישראל ובניהולו הקולינרי של השף המוערך אבי שטייניץ, הוקם עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, בלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד .המקצועי ועל חומרי הגלם.
במקום, תכנית לימודים עדכנית הנסמכת על קשרים בינלאומיים ענפים של אורט דן גורמה ושל צוות ההוראה עם המוסדות הקולינריים המובילים בעולם והיא נבנית, שכבה אחר שכבה, למבנה יציב של מיומנות, ידע והבנה.
לקבלת פרטים על הקורס לחצו על התמונה:
מסלול לימודים אישי ומקצועי עם השף יורם ניצן
קורס הדגל של בית הספר, קורס פרופשיונל גורמה, קורס בישול מקצועי המקנה כלים וטכניקות להתפתחות קולינרית תוך למידה מעמיקה וחשיפה למגמות העכשוויות בעולם הקולינריה והמסעדנות. את הקורס מוביל השף יורם ניצן (לשעבר שף ראשי "מול ים") ביחד עם השפים ויקטור גלוגר, משה בדישי, סער מור, רוני פרדי מרדכי ובנוסף – כיתת אומן עם השף שגב משה, וביחד הם מביאים את הסטודנטים להפוך אתכם למובילים בכל מה שקשור למקצוענות בתחום הקולינרי.
לאתר הקורס עם כל הפרטים <<לחצו כאן>>
חוויה של יצירה והכרות עם הסודות הכמוסים של השפים הגדולים בעולם
הקורס מתנהל על פי המודל של בתי הספר לבישול המובילים בעולם ומשלב בין הדגמת השף ולימוד תורת החומרים לבין יישום של הטכניקות בעמדות בישול אישיות. תדמיינו את עצמכם עטויים סינר לבן, מול משטח עבודה עמוס חומרי גלם טריים. סכין השף מונחת מוכנה ולצידכם שף יורם ניצן, מגדולי השפים בארץ, האיש שהאכיל את העשירון העליון של ישראל והתפרסם במנות דגל שהפכו אייקוניות ומקור להשראה עבור טובים השפים בארץ, מכוון אתכם ובונה אתכם את המנה שאתם הולכים להכין. דיוק. יצירתיות. תעוזה. עם חשיפת הסודות הכמוסים שילמדו אתכם איך עושים את זה הכי טוב שיש.
עולם שלם של ידע קולינרי שיהפוך אתכם למקצוענים
בקורס הפרופשיונל גורמה תלמדו כל מה שצריך לדעת אם אתם רוצים להיות מקצועניים. שיטות בישול, טיפול נכון בחומרי גלם, הרכבת מנות, ניהול ותכנון מרחבי עבודה, הכרות עם מאחורי הקלעים של עולם המסעדנות – תורת התפריט והסרוויס. הכרות עם מטבחי עולם ועוד ועוד. ידע מקצועי שיקפיץ אתכם קדימה ויהפוך אתכם לבשלנים מקצועיים ברמה הגבוה ביותר.
לפירוט תכנית הלימודים המלאה <<לחצו כאן>>
החלום הקולינרי שלכם מתחיל כאן
אז אם אתם רוצים להגשים חלום ולקחת את התשוקה שבוערת בכם צעד אחד קדימה. אתם מוזמנים ללמוד מהמקצוענים בבית הספר המוביל בארץ עם הקפדה מלאה על כשרות וברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם.
לקבלת לפרטים על הקורס לחצו על התמונה:
כנסו להגשים את החלום הקולינרי שלכם <<לחצו כאן>>
לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>