לאחר 57 שנים: מסעדת דולפין ים הירושלמית הפכה לכשרה

סֶנְסַצְיָה: דולפין ים כשרה (צילום אסף קרלה)

בעלי המסעדה: "הפכנו לכשרים כדי לתת מענה לקהל רחב, ובכלל זה לשומרי הכשרות שלא חוו אותנו מאז פתחנו את שערינו"

מסעדת דולפין ים נוסדה בשנת 1967 על ידי דליה ושרגא רוזנצוויג, וקרוב לשישה עשורים ממוצבת כמוסד קולינרי ייחודי בירושלים. המסעדה, המתמחה בדגים, מגישה בנוסף מנות בשר, פסטה, ומנות ספיישל משתנות יומיות, כדי לתת מענה מגוון ועשיר לאורחים.

הניסיון והידע של המסעדה שנצברו לאורך השנים, לצד השירות המוקפד והאווירה המשפחתית ימשיכו להיות הבסיס שלה.

דולפין ים הכשרה (צילום אסף קרלה)

תפריט חדש וכשר בהובלתו של השף אורן ירושלמי

בימים אלו משיקה המסעדה את התפריט החדש והכשר שלה בהובלתו של שף אורן ירושלמי. התפריט החדש משלב בתוכו את המנות הקלאסיות המלוות את דולפין ים מפתיחתה, ובנוסף במנות מסוגננות עכשוויות, שעשויות מחומרי גלם ים תיכוניים, טריים, ובהתאם לעונות השנה.

דולפין ים הכשרה (צילום אסף קרלה)

ליהנות מחוויה מיוחדת של מוסד קולינרי ירושלמי שורשי

בעלי מסעדת דולפין ים, יונתן כהן ועינת ואייל דולב, דור ההמשך של המייסדים. התייחסו לפתיחה הכשרה בהתרגשות: "לאחר 57 שנות פעילות בהן שירתנו במסירות רק חלק מהאוכלוסיה, החלטנו להפוך את המסעדה לכשרה, כדי לפתוח את שערנו לקהל רחב ככל הניתן, ובכלל זה לשומרי הכשרות שלא היו יכולים ליהנות מחוויה מיוחדת של מוסד קולינרי ירושלמי שורשי. השנה האחרונה חידדה לנו, כי הגיעה העת. נרגשים מאוד מהמהלך, ומצפים להמשיך לארח את לקוחותינו הוותיקים, שמלווים אותנו לאורך השנים, וכן קהל החדש, שומר הכשרות,  שלא נחשף אלינו עד כה."

דולפין ים הכשרה (צילום אסף קרלה)

דולפין ים

כשרות: רבנות ירושלים
כתובת: שמעון בן שטח 9, ירושלים
שעות פעילות: א'-ה': 12:00 ועד חצות (המטבח נסגר בשעה 23:00). ו׳: 12:00-כשעה לפני כניסת השבת. מוצ"ש: כשעה לאחר צאת השבת ועד חצות.
טלפון: 02-6232272
להזמנת מקום: << לחצו כאן >>

לא רוצים לפספס מה חדש באוכל הכשר? עקבו אחרינו באינסטגרם.
רוצים לקבל עידכון על ארוחות ואירועי דתילישס ? << לחצו כאן >>

Like
Close
דתילישס © כל הזכויות שמורות
Close